rss

7 morti si 9 raniti-Interziceti circulatia masinilor cu volanul pe dreapta in Romania!

Autolatest a militat de ani buni impotriva circulatiei masinilor cu volanul pe partea dreapta a carosabilului.

7 morti si 9 raniti-Interziceti circulatia masinilor cu volanul pe dreapta in Romania!

In aceasta cauza sunt mii de autovehicule cu numele de Marea Britanie care circula din nefericire fara mari probleme pe soselele din Romania.


Pe aceasta cale dorim sa ridicam aceasta grava problema chiar celor care se ocupa cu verificarea masinilor in trafic, Politia Rutiera Romana. Este imposibil de gasit un argument ca aceste masini ar avea dreptul sa circule fara probleme pe ale noastre sosele.


Cum sa faci o depasire fara probleme sa zicem pe un drum cum este Valea Oltului sau Deva-Arad in conditiile in care chiar si noi cei care conducem o masina cu volanul pe partea corecta a drumului avem oarecare dificultati (TIR-uri care merg lipte unul de altul, carute, 100 de km fara o linie dreapta mai mare de 100 m etc).


De asemenea este curios cum astfel de masini circula fara probleme pe sosele cand toata lumea stie cine le conduce (" Tânărul din BMW-ul care a efectuat depăşirea este un turc-ţigan, care în urma accidentului a murit, la fel ca şi conducătorul autoturismului Audi de pe contrasens" Gandul), si mai ales cand sunt masini de provenienta dubioasa (fara acte sau asigurare rutiera!)?


La aceste intrebari nu trebuie noi sa dam raspunsul ci chiar autoritatile vizate. Pur si simplu nu le mai vrem pe sosele din Romania pentru ca, constituie un pericol real!


Mai jos puteti vedea ce poate sa iasa dintr-un accident in care a fost implicat un autovehicul cu volanul pe partea gresita a drumului!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini volan dreapta, inmatriculare masini marea britanie, circulatie volan dreapta