rss

A aparut caracatita de parbriz! De acum cocalarii nu mai scapa de amenzi

A aparut un dispozitiv impotriva cocalarilor din Romania.

A aparut caracatita de parbriz! De acum cocalarii nu mai scapa de amenzi

De fapt este vorba de CARACATITA DE PARBRIZ care este un dispozitiv realizat dintr-un plastic foarte rezistent cu doua ventuze industrustriale care se lipeste direct pe parbriz.Odata montata aceasta caracatita nu mai permite soferului sa vada pe unde merge, adica obstructioneaza undeva in jur de 70% din suprafata parbrizului.


Daca incerci sa o scoti aceasta are o alarma, iar riscul de a sparge parbrizul este 100% garantat de cele doua ventuze.


Daca totusi pleci cu ea nu uita ca are un sistem GPS integrat si odata montata pe masina politia stie ce numar de inmatriculare are masina ta si ce culoare/marca/model este.


Daca distrugi caracatita platesti in medie 2.000 de dolari, pretul de nou al sau evident!
Adica nu scapi indiferent de situatie pana nu platesti amenda de 200-300 de lei in functie de zona unde este parcata ilegal masina. Cea mai scumpa amenda este cea pentru locurile de handicap din Romania.


vezi ce zice Politia: "parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu dizabilităţi se sancționează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv."


Acest sistem este aplicat pe partea dreapta a parbrizului daca cocalarul are volan pe dreapta!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
caracatita de parbriz, pret caracatita de parbriz 2020, the barnacle caracatita de parbriz, ventuze caracatita de parbriz, pret amenda caracatita de parbriz, cum platesc caracatita de parbriz?, cocalari caracatita de parbriz, distrugere parbriz caracatita de parbriz, alarma sonora caracatita de parbriz