rss

A aparut harta online a Bucurestiului Umilit! Vezi care si unde sunt problemele

Soferii din Bucuresti pot acum sa-si spuna problemele chiar pe harta online a Capitalei.

A aparut harta online a Bucurestiului Umilit! Vezi care si unde sunt problemele

Daca acceszi site-ul HARTA PROBLEMELOR IN BUCURESI poti sa-ti spui necazurile referitoare la toate problemele intalnite.


Mai mult de atat pentru cei care inca nu cred aceste proiecte online cel care posteaza poate atasa si o imagine cu problema sesizata, dovada maxima pentru cei care se ocupa de intretinerea strazilor din Bucuresti.
De asemenea poti sa-ti spui problemele si la alte capitole precum gunoi, mirosuri neplacute, locuri de parcare sau in general nesimtirea oamenilor de aici.


DESPRE TRAFICUL BUCURESTEAN DIN ANUL 2020:


În 2016, Gabriela Firea promitea noi piste de biciclete, parcări de tip park & ride, introducerea biletului unic de călătorie, benzi unice dedicate transportului public, extinderea gradului de utilizare a transportului electric, în special a tramvaielor.Ce a realizat? 6 kilometri de piste de biciclete din minimum 60 de kilometri, cât ar fi trebuit realizate, nicio parcare de tip park & ride – singura din București a fost realizată de Metrorex la Străulești, biletul unic de călătorie nu a fost introdus, benzile unice de transport au rezistat fix o zi, nu a extins traseele de tramvai și nu a cumpărat nici măcar un singur tramvai pentru București, dar a făcut două licitații cu scandal. Bucureștenii pierd zilnic ore întregi în traficul infernal al orașului.
Revoluția în trafic pe care o promitea Gabriela Firea în 2016 n-a depășit niciodată stadiul de promisiune electorală, reînnoită an de an. Asemeni unui escroc descurcăreț de cartier, Gabriela Firea promite și amână, amână și promite. ”Mâine, peste o săptămână, acuș’ acuș’, încă puțin, e aproape gata, aveți puțintică răbdare”.


La asta se reduce discursul celei care, în 2016, își lansa în fața bucureștenilor cariera de oportunist care te duce cu vorba.sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
HARTA PROBLEMELOR - București Umilit, primaria sector 6 HARTA PROBLEMELOR - București Umilit, primaria sector 4 HARTA PROBLEMELOR - București Umilit, gropi in astfalt HARTA PROBLEMELOR - București Umilit, semafor stricat HARTA PROBLEMELOR - București Umilit, trafic ingreunat HARTA PROBLEMELOR - București Umilit