rss

Accident Huidu: Purtau mortii centurile de siguranta in momentul accidentului?

Ei bine dupa cateva luni se stie clar cine este vinovatul pentru producerea accidentului in care si-au pierdut viata trei persoane.

Accident Huidu: Purtau mortii centurile de siguranta in momentul accidentului?

Acestea circulau regulamentarcand cand pe contrasens intra un ML320 CDI cu numarul LOL (laughing out loud) si spulbera masina romaneasca.


Mercedes-ul a trecut pe linia continua si avea si o viteza de 87 km/h. Rezultatul este decesul a trei persoane total nevinovate! Sau nu este chiar asa?


Spunem aceasta deoarece pana in prezent nimeni nu a spus daca pasagerii din Dacia Logan purtau centuriile de siguranta! Din imaginile de la locul accidentului nu se observa declansarea nici unui airbag al masinii Logan, sistem care functioneaza dupa cum bine se stie doar daca este purtata centura de siguranta.


Masina romaneasca a suferit in urma impactului o deformare normala a compartimentului motor, iar celula de siguranta a fost penetrata doar pe partea soferului unde montantul A a cedat.


Acest lucru putea duce la pierderea vietii soferului insa nu si a celorlalti ocupanti din masina!


Mai mult decat atat vedem in imaginile video transmisie de media in zilele acelea cum un pasager al Daciei Logan zacea mort undeva la cativa metri in afara masinii accidentate.


Despre acesta putem spune cu siguranta ca nu avea centura de siguranta pusa.


Asadar, in ciuda faptului ca vinovatul clar este Serban Huidu ca mergea cu 37 de km/h mai mult decat permitea legea pe un drum acoperit pe alocuri cu zapada si gheata, se pune intrebarea daca nu cumva si pasagerii decedati din Dacia Logan au avut si ei o parte din vina? 


Nu purtau centurile de siguranta si acest lucru inseamna...vezi video atasat!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Accident, Huidu:, Purtau, mortii, centurile, siguranta, momentul, accidentului,