rss

Alfa Romeo Stelvio va avea mari probleme la vanzare pentru ca are pretul unui BMW X5

Italienii de la Alfa Romeo au lansat recent primul lor SUV premium.

Alfa Romeo Stelvio va avea mari probleme la vanzare pentru ca are pretul unui BMW X5

Acesta este o realizare de proportii pentru marca italiana din punct de vedere al design-ul sau exterior si interior, insa eterna problema a masinilor Alfa ramane pretul de achizitie.


Este vorba de o bariera greu de trecut de clientii de BMW, Audi si Mercedes.Pe scurt putem spune ca un model Alfa Romeo Stelvio echipat cu motorul diesel Multijet de 2.2 litri 154 kw are un pret de achizitie de 48.000 euro, iar daca optam pentru o versiune pe  benzina de doi litri pretul ajunge in versiunea First Edition la suma de 55.000 euro.


Ei bine cu 55.000 de euro clientul din Romania are mari sanse sa plece acasa cu un BMW X5 nou nout cu motorizarea 3.0 litri si 256 CP plus transmisia automata ZF8 Plus 2017.Cu aceasta suma de bani te poti apropia chiar si de un Audi Q7 intr-o versiune de baza.


Mai mult decat atat motorizarea pe benzina de doi litri are doar 4 cilindri in linie si NU MAI ESTE dezvoltata de catre Alfa Romeo pentru ca acum aceasta este construita pe baza tehnica a motorizarilor Land Rover.Tinand cont de aceste detalii noua Alfa Romeo Stelvio nu prea are mari sanse de izbanda pe piata auto din Romania unde brand-urile premium germane conduc detasat.


Oare ce valoare de revanzare va avea Alfa Romeo Stelvio dupa ce aceasta a implinit 3 sau 4 ani vechime?!?!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Alfa Romeo Stelvio 2017, test drive Alfa Romeo Stelvio 2017, Alfa Romeo Stelvio 2.2 q4, preturi Alfa Romeo Stelvio 2017, probleme Alfa Romeo Stelvio 2017, jaguar f pace vs Alfa Romeo Stelvio, bmw x5 vs Alfa Romeo Stelvio, valoare de revanzare Alfa Romeo Stelvio, probleme motoare Alfa Romeo Stelvio