rss

Anvelopele de iarna IEFTINE nu sunt cea mai buna solutie in Romania! Poblemele anvelopelor de iarna

De fiecare data cand ajunge in toamna ne gandim la ceea ce urmeaza, adica o iarna grea cu multa zapada si ger.

Anvelopele de iarna IEFTINE nu sunt cea mai buna solutie in Romania! Poblemele anvelopelor de iarna

Acum in luna octombrie soferii se pregatesc pentru iarna grea anuntata prin echiparea masinilor cu anvelope de iarna.


Noi cei din Sudul Romaniei trebuie sa fie de doua ori mai atenti la ceea ce cumparam pentru ca aici iarna este de poveste, adica zapezi de jumatate de metru si ger constant pentru cateva luni.Drept urmare pasul urmator este CE ANVELOPA ALEGEM IARNA?


La aceasta intrebare romanii cu buget limitat alege tot timpul o anvelopa noua IEFTINA care in cele mai multe cazuri nu poate sa ofere decat o protectie medie in sezonul rece.


Spunem aceasta pentru ca daca platesti 120 de lei pe o anvelopa turceasca sau una chinezeasca, sau mai rau un RESAPATA masina ta urmeaza sa franeze PROST daca nu FOARTE PROST.


De aceea vorbim acum de anvelopele de iarna de BUGET sau IEFTINE si de cele premium care se dovedesc ca ajuta soferul mult mai mult decat credeam pana acum.


Olandezii de la AutoWeek au realizat un video cu doua masini incaltate cu anvelope de iarna, una cu anvelope NOI INSA IEFTINE si una cu anvelope PREMIUM.Rezultatul a fost unul suprinzator, respectiv anvelopele ieftine au franat in medie cu pana la 40% MAI PROST pe zapada decat cele premium, iar diferenta de pret nu este in realitate asa de mare.


EXEMPLU DE ANVELOPE IEFTINE PENTRU LOGAN!


Aici luam dimensiunea clasica 185/65/15 si vedem ca pe piata exista chiar si anvelope cu preturi care incep de la 102 lei TVA inclus, in timp ce un cartus de tigari costa 170 de lei TVA inclus.Cine vrea sa-si incalte masina cu anvelope SERIOASE DE IARNA trebuie sa scoata din buzunar in medie peste 260 lei pe bucata, pret platit pentru tehgnologia inglobata in aceasta anvelopa de iarna. Mai mult decat atat, putina lume site ca o anvelopa de iarna PREMIUM are o perioda de viata DUBLA fata de cea a unei anvelope LOW COST!
Autolatest recomanda achizitia de anvelope de top in sezonul rece pentru ca in ciuda zapezii si a frigului noi NU AVEM NICI MACAR SOSELE BUNE!

Cine merge sa-si cumpere ANVELOPE SECOND HAND trebuie sa stie ca are mari sanse sa-si pericliteze viata sa cat si a celorlalti participanti la trafic!


Vezi AICI cum arata o anvelopa premium Michelin!


Vezi AICI cum arata o anvelopa premium NOKIAN!Autor: AL
Sursa: Autolatest & Price.ro & Google

Tags:
anvelope iarna, cea mai buna anvelopa de iarna, michelin sau continental, michelin sau nokian, probleme anvelope iarna, probleme anvelope resapate, pret anvelopa buna logan, anvelope iarna logan 185/65/15 bune, probleleme anvelope iarna low cost, anvelope de buget probleme, sfaturile autolatest anvelopa iarna