rss

Asa arata de fapt un VW T-Roc 1.0 TSI in echiparea sa de baza care se vinde in Romania

De ani buni de zile majoritatea constructorilor auto ofera reclame pe TV si in media cu modele extrem de atragatoare.

Asa arata de fapt un VW T-Roc 1.0 TSI in echiparea sa de baza care se vinde in Romania

In realitate cand merg in showroom vezi de fapt ca masina aia din reclama era cu "titlu de prezentare", adica era una echipata cu toate dotarile posibile pentru a avea un impact optic cat mai mare asupra clientilor.In momentul cand vezi masina viselor tale in "carne si oase" apare acel gust amar al unei inselaciuni de mari proportii.


Evident producatorul nu este cu nimic de vina pentru acest tip de promovare pentru ca doar asa clientii incep sa-si dea interesul pentru o masina noua.


Exemplul definitiv este cel al noului VW T-Roc care apare in reclame drept un crossover de cea mai buna calitate cu transmisie integrala si cutie automata de ultima geneartie.
In realitate cand vedem un T-Roc de baza cu motorizarea 1.0 TFSI de 115 CP vedem de fapt ca masina are o calitate de fabricatie mult sub cea a unui Renault Captur care este concurentul sau direct. Plasticul dur al plansei de bord este cel gasit pe masinile Dacia care din fericire nu ridica pretentii de brand premium precum o face de ani buni de zile VW.


Mai departe vedem un T-Roc cu transmisie manuala cu 6 trepte, o instalatie de aer conditionat cu "ROBINETI" asemenea modelelor Logan si o tapiterie textila normala.Daca vrei tractiune integrala, cutie DSG sau cine ce stie ce AC automat cu o tapiterie de piele atunci pretul real creste pana undeva la peste 10.000 euro fata de cel al masinii de baza. Chiar si pentru roata de rezerva de talba de plateste suplimentar suma de 71 euro!


Pe scurt, aici vorbim de fapt de mentalitatea industriei auto germane care spune ca pentru orice dotare trebuie sa platesti in plus. Poate si din aceasta cauza vedem si acum pe sosele modele Passat B5 cu carpe la interior, cutie manuala sau ac manual in timp ce versiunile pe atunci Highline aveau motoare V6, transmisie automata clasica sau 4Motion plus tapiterie de piele de cea mai buna caltate.


Daca vrei ceva bun platesti in plus! Sau cum spunea un american te indrepti usor spre Suzuki, KIA sau Hyundai care nu te pun sa platesti pentru un USB amart 250 euro in anul 2018!
Dotari standard VW T-ROC: 16.800 euro


Aer conditionat manual tip "robineti"


Jante de tabla cu capace de plastic


Oglinzi electrice


Tapiterie textila


3 tetiere spate


Tractiune doar pe rotile din fata


Faruri cu halogen tehnologie 1990


Oglinzi make-up in parasolare


Stergator luneta cu temporizator


Parbriz din sticla termoizolanta 


Volan fara comenzi din plastic


PENTRU ORICE ALTA DOTARE TOTUL SE PLATESTE EXTRA!


De fapt modelul T-ROC 2.0 TSI 4Motion DSG cu dotari de top costa 39.000 euro! Adica cu 22.000 euro mai mult decat versiunea 1.0 TSI de baza!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
arata, fapt, T-Roc, echiparea, baza, care, vinde, Romania