rss

Asa arata traficul in luna septembrie 2017 in Bucuresti! Primaria creste fondurile pentru biserica

Nu foarte multi romani au fost sa vada cum se circula cu adevarat in Bucuresti.

Asa arata traficul in luna septembrie 2017 in Bucuresti! Primaria creste fondurile pentru biserica

Incepand cu orele 7.00 intreg traficul din Bucuresti devine un calvar, orele traditionale cand totul era blocat au fost in ultima perioada schimbate.
Traficul TRADITIONAL unde viteza medie este de 0.3 km/h era pana acum in intervalul 7.30-9.00 dimineata si 17.30-19.30 seara.


Acum soferii au ales sa mearga in Bucuresti in intervalul 10.00-16.00 moment cand intreg Bucurestiul este asediat de masini!Pe scurt avem de fata cel mai poluat si cel mai agomerat oras din Europa civilizata! Chiar si in Istambul datorita proiecteleor de inftrastructura traficul a inceput sa fie mult mai bun decat cel din Bucuresti.


Mai jos vezi cateva capturi din traficul real din Bucuresti, nu cel din statisticile Primariei Generale care inca considera proiectele de inftrastructura ceva demn de lasat la o parte in favoarea proiectelor bisericesti.


BRAVO!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
trafic bucuresti, gabriela firea trafic bucuresti, waze trafic bucuresti, aglomeratie urbana, 3 ore in trafic bucuresti, 0.3 km/h bucuresti, consum benzina bucuresti, gpl bucuresti