rss

Autostrada A1, Bucuresti-Nadlac si viaductul de la Soimus pana la Mintia GREU DE TERMINAT

Asa cum era de asteptat si in acest an intreaga Romanie sta dupa incapacitatea celor de la Guvernare de a termina doua podutie si un viaduct.

Autostrada A1, Bucuresti-Nadlac si viaductul de la Soimus pana la Mintia GREU DE TERMINAT

Aici vorbim de mult laudata Autostrada A1 care incepe de la Bucuresti se termina intr-un ac de par la Pitesti dupa care megi 180 de km pe dealuri si dupa care reincepe cu centura Sibiului construita cu ani buni in urma.


Dupa Sibiu putem spune ca mergem fara probleme pe o autostrada moderna pana la Deva unde relifeful tarii a demonstrat ca este aproape imposibil de terminat inca 40 de km de autostrada.


Aici trebuie realizat un viaduct care a fost gandit sa tarie un munte ( tunelul este mult mai scump la achizitie!) dupa care aceasta merge pe camp pentru a inceta pentru ca trebuie trecut Muresul.


Pe scurt vorbim de inca o PENIBILA IMPOTENTA  A CELOR DE LA CNAIR SAU FOSTUL CNADNR care nu reuseste a finaliza o autostrada care incetul cu incetul SCOATE DACIA DE DN ROMANIA ASEMENEA CELOR DE LA FORD!


Mai jos vezi un video cu lucrarile imposibile ale celor de la CNAIR si utilajele constructorului FRUMOS PARCATE PE AUTOSTRADA!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
impotenta cnair a1, probleme autostrada a1, probleme viaduct soimus, probleme a1 zona faget, probleme pod mures a1, conducere cnair 2018, ministrul transporturilor sova psd