rss

BMW a renuntat la colaborarea cu Castrol! Acum uleiul oficial BMW este Shell

BMW a anuntata ca a renuntat la colaborarea strategica cu revanzatorul Castrol.

BMW a renuntat la colaborarea cu Castrol! Acum uleiul oficial BMW este Shell

Incepand cu acest an toate masinile BMW AG si aici putem sa amintim brandurile BMW, BMW i, BMW M, MINI si BMW Motorrad vor merge exclusiv cu noile uleiuri Shell.


Castrol este blamat atat de posesorii de BMW cat si de multi dealeri BMW ca fiind principalul vinovat in uzura prematura a sistemului de distributie pe motoarele N47, cea mai mare problema tehnica a celor de la BMW din ultimele decenii.


Toate masinile BMW pentru a avea in cotinuare garantia data de producator trebuie sa utilizeze uleiul Shell.


Castrol este conform surselor un revanzator de uleiuri fiind parte din grupul britanic BP, Castrol neavand nici o rafinarie unde sa fie produse celebrele Edge, GTX sau uleiurile BMW OE.


Echipa Autolatest recomanda pe langa gama Shell si uleurile MOTUL 5W30 care sunt produse exclusiv in Franta si Italia, Motul fiind prima firma din lume care a inventat uleiul sintetic.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
bmw castrol probleme, distributie ulei castrol bmw, cauza distributie bmw n47, bmw shell, bmw renunta la castrol, castrol nu are o rafinarie, castrol este revanzator de uleirui, rafinarie castrol, rafinarie shell, fiabilitate motoare bmw castrol, bmw shell anduranta, cel mai bun ulei bmw motul, ulei bmw shell 5w30, pret shell 5w30 bmw, ulei original bmw shell, buson ulei bmw shell, bmw recommands shell