rss

Care sunt cele mai enervante dotari ale masinilor moderne! Soferii au raspuns

In umra unor chestionarea realizate pe un esantion de cateva mii de respondenti prezentam cele mai enervante dotari ale maisnilor moderne.

Care sunt cele mai enervante dotari ale masinilor moderne! Soferii au raspuns

Prima pozitie este ocupata fara probleme de sistemul Stop&Start al masinilor de ultima generatie.


Acest sistem care este conceput sa reduca consumul de combustibil atunci cand masina stationeaza in traficul aglomerat este considerat de aproape toti soferii drept un sistem ENERVANT.


Acesta este enervant pentru ca motorul se opreste complet de unde si frica soferilor ca motorul masinii a suferit o avarie.


Pe o pozitie secunda se afla frana de mana cu comanda electronica, sistem care este enervant pentru ca se activeaza automat.


Pentru ambele sisteme exista si grave probleme tehnice, respectiv pentru sistemul Stop&Start acumulatorul masinii are o viata cel putin injumatatita. Constructorii spun ca au trecut la acumulatori AGC Stop&Start insa indiferent ce se spune acumulatorul are de suferit.Frana de mana electrohidraulica se poate strica, iar costurile sunt extrem de mari pentru inlocuirea pistoanelor montate pe fiecare roata in parte. Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
dotari enervante, probleme masini moderne, sisteme electronice enervante, masina prezentului este enervanta, sonor centura de siguranta, franta de mana electrica, sistem stop&start enervant, probleme acululatori masini stop start