rss

Cel mai bun Opel Astra se numeste Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6

Fara doar si poate cand vorbim de un banal Astra european ne gandim la un Astra 1.7 CDTI extrem de econimic.

Cel mai bun Opel Astra se numeste Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6

Toate bune si frumoase, insa acest 1.7 diesel Isuzu este cel mai anost motor montat vreodata pe o compacta europeana ( evident si impreuna cu 2.0 SDI pe Golf 5), iar numele de Astra reprezinta o masina de volum cu o calitate de fabricatie decenta cu un pret bun de achizitie.
Toti fanii Opel si in special Astra stiu aceste caracteristici, insa uita cu desavarsire ca aceasta banala Astra a fost vanduta si sub brand-ul premium american Buick.


Numele sau era in varianta cabrio Buick Cascada si care devine fara drept de apel cea mai buna masina Opel pe platforma de Astra. DE CE BUICK ESTE MAI BUN DECAT OPEL?


Pentru ca este construit in Canada cu materiale mult mai bune la interior


Pentru ca are doar un motor pe benzina 1.6 Turbo de 200 CP, diesel-ul nu a fost niciodata o solutie pentru o masina premium!


Pentru ca are toate dotarile optionale pe care le viseaza un client de Opel STANDARDPentru ca are doar o cutie automata Hydra-Matic 6T45 STANDARD! Nu are manuala pentru ca o masina premium trebuie sa fie automata neaparat!


Pentru ca are un sistem de navigatie cu display-ul mare STANDARD asemenea scaunelor incalzite si ventilate.


Pentru ca este o masina RARA, nefiind vanduta in Europa mare iubitoare de Astre diesel!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6, pret Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6, imagini Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6, review Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6, opel astra cascada vs Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6, cutie automata, pret Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6, second hand Buick Cascada 1.6 Turbo 200 CP AT6