rss

CNAIR si Contructorii fura la toate marcajele rutiere din Romania! Sunt cu 5 cm mai inguste

Conforml celro de la PROTV majoritatea drumurilor din Romania sufera la capitolul marcaje rutiere.

CNAIR si Contructorii fura la toate marcajele rutiere din Romania! Sunt cu 5 cm mai inguste

De fapt din cei peste 2.000 de morti si peste 9.000 de raniti grav pe soselele din Romania in urma accidentelor rutiere, un principal motiv este si lipsa marcajelor pe drumuri.


In conditii de trafic nocturn sau pe ploaie celebrele marcaje rutiere AUTORIZARE de catre Politia Rutiera si CNAIR NU PREA SE MAI VAD si participantii la trafic merg chiar si pe constrasens.


In Bucuresti specialistii au ales sa testeze un drum recent marcat si au descoperit faptul ca marcajul rutier nu era de 15 cm latime ci de 10-13 cm latime, adica constructorul a furat 25% din intreaga cantitate de solutie pentru respectivul drum.


Mai mult decat atat, pe anumite sosele se traseaza cu o vopsea tip lavabil care se STERGE complet dupa cateva ploi, marcaj complet interzis in multe tari din Europa de Vest.


Mai jos vezi documentarul celor de la PROTV care intreaba CNAIR si Constructorii de ce nu marcheaza drumurile care sunt inca in garantie!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
marcaje rutiere, probleme marcaje rutiere bucuresti, cnari probleme marcaje rutiere, marcaje rutiere care se sterg, marcaj rutier rezonator, pret km marcaje rutiere cnair 2019