rss

Consumers Report spune ca Audi face cele mai bune masini si Fiat pe cele mai proaste

Consumers Report este una dintre cele mai imporante companii care fac studii referitoare la industria auto.

Consumers Report spune ca Audi face cele mai bune masini si Fiat pe cele mai proaste

Ultimul lor studiu se refera la nivelul de satisfactie al clientilor de masini cu vechimea de 2-3 ani, loc unde germanii de la Audi au reusit sa se claseze pe prima pozitie.
Pe locurile urmatoare se afla asa cum ne-am asteptat marcile Subaru si Lexus, marci de volum care realizeaza automobile extrem de rezistente.


Toyota se afla pe locul 8 dupa marca Mazda si imediat in apropierea celor de la KIA si Hyundai.


De fapt aici se vede cel mai bine si faptul ca masinile KIA sunt mai fiabile decat cele produse de catre Hyundai, motivul fiind utilizarea unor uzine diferite.Ultimul loc este CASTIGAT asa cum era de asteptat de catre italienii de la Fiat care au reusit sa-si pastreze imaginea de constuctorului cu cele mai SLABE masini la capitolul fiabilitate.


Tot pe ultimele pozitii se afla si Land Rover si Jeep, marci care vind in Romania masini cu preturi de peste 80.000 euro.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
consumers report 2016, cele mai proaste masini, cele mai slabe masini, cele mai pacatoase masini, cele mai fiabile masini, cele mai proaste motoare, cele mai stricacioase masini, probleme fiat, probleme tehnice jeep, probleme land rover, probleme toyota, audi consumers report, mercedes consumers report