rss

Cum trebuie realizata geometria pentru automobile? Sfaturile specialistilor de la Autosoft Str. Dudesti

Astazi am decis ca este timpul ca masina redactiei sa primeasca o geometrie completa a trenului de rulare.

Cum trebuie realizata geometria pentru automobile? Sfaturile specialistilor de la Autosoft Str. Dudesti

La prima vedere, o geometrie este recomandata de catre specialisti, doar atunci cand avem probleme cu trenul de rulare in mers, sau cand mecanicul a inlocuit elemente ale suspensiei.
Atunci trebuie mers la o geometrie computerizata pentru a calibra toate ungiurile de cadere si convergenta ale rotilor, pentru o directie optima a masinii.


De asemenea, geometria se realizeaza si pentru "ingrijirea" anvelopelor care, daca nu cad geometric perfect pe suprafata de rulare, se tocesc pe margini, adica perioada de viata lor scade cel putin la jumatate.DE CE O GEOMETRIE LA AUTOSOFT DUDESTI?


In primul rand, trebuie spus ca cele doua zone din cadrul Autosoft Dudesti sunt specializate in realizarea de geometrii, chiar si pentru cele mai complexe masini din anii '90, cu brate ale suspensiei fata greu de modificat sau cu punti spate multi-link, cu caderi diferite pe fiecare parte.Aici am gasit o echipa de specialisti care stiu ce fac si care treateaza clientii intr-un mod extrem de profesionist.


Aici avem o sala de asteptare cu un grad de confort greu de gasit la o "vulcanizare" de coltul strazii, Autosoft incercand sa ofere servicii de top clientilor sai, chiar si atunci cand asteapta masina la montaj.
Timpii de executie pentru o geometrie, sunt in medie, jumatate de ora pentru o masina de clasa compacta cu o punte spate multilink.


Vezi Datele de Contact de la Autosoft Dudesti!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
geometrie roti autosoft, dudesti geometrie, roti cu probleme geometrie, cum se face geometria geometrie, pret geometrie logan, pret geometrie vw, pret geometrie opel, oferta geometrie dudesti, program lucru geometrie autosoft geometrie, autolatest autosoft geometrie