rss

Cum verifici o masina SH Gratuit cu aplicatia RAR! Adio samsari si site-uri care te fac sa platesti pentru informatii

RAR a lansat in urma cu ceva vreme prima aplicatie online in care cumparatorii pot vedea exact cati km are o masina second hand!

Cum verifici o masina SH Gratuit cu aplicatia RAR! Adio samsari si site-uri care te fac sa platesti pentru informatii

Acum samsarii nu prea mai pot da inapoi km masinilor vandute pentru ca acum pentru prima data RAR ofera GRATUIT tutuor o pagina online in care fiecare poate vedea la cati km a fost efectuata ITP-ul.


Daca samsarul a dat km inapoi in ultimii 5 ani atunci aceasta aplicatie ne arata km reali din momentul efectuarii ITP-ului, data trecuta pe talon.


De exemplu daca samsarul vinde o masina de 4 ani vechime si noi vedem ca in urma cu doi ani aceasta avea 150.000 de km la o revizie ITP, iar acum dupa 24 de luni aceasta masina are doar 155.000 de km sau chiar sub 150.000 de km atunci putem sa ne dam seama ca este vorba de o masina masluita.


Mai mult, clientul inselat se poate adresa politie pentru ca modificatul km este de latura PENALA care poate duce chiar si cu savarsirea de puscarie.


Datele se obţin dacă solicitantul introduce în aplicaţia „ISTORIC VEHICUL” adresa de email şi numărul de identificare al vehiculului în cauză (seria de caroserie/şasiu). Aplicaţia va genera un cod de acces, îl va expedia pe adresa de email introdusă şi, după validarea lui, va furniza către aceeaşi adresă de email informaţiile pe care le-am considerat utile pentru deţinătorul sau viitorul deţinător al unui vehicul.


Datele generate sunt: activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de date a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva date tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.


Atenţie! Datele oferite reflectă configuraţia vehiculului şi statutul acestuia şi sunt valabile la data interogării acestora în sistemul nostru informatic. Aceste date nu sunt destinate comercializării, iar folosirea aplicaţiei se supune unor termene şi condiţii, care sunt detaliate în momentul accesării aplicaţiei „ISTORIC VEHICUL”.


Dacă aplicaţia se accesează în mod abuziv, solicitantului îi va fi restricţionat accesul în consecinţă. Aplicaţia poate fi accesată şi de pe smartphone.


Aplicaţia reprezintă politica RAR de a sprijini cumpărătorul unui vehicul şi de a-l informa, pentru ca acesta să facă o achiziţie în cunoştinţă de cauză. Principalele beneficii pe care le-am identificat se referă la posibilitatea verificării în timp real a corectitudinii datelor cuprinse în documentele însoţitoare ale vehiculului, a valabilităţii ITP şi a succesiunii înregistrărilor valorilor odometrului, care ar trebui să fie sub forma unei creşteri continue. Orice punct de inflexiune ridică un semn de întrebare cu privire la posibila fraudare a kilometrajului real al unui autovehicul.


În viitor, avem în vedere extinderea domeniului informaţiilor pe care le oferim, prin includerea şi a unor date referitoare la eventuale daune şi/sau reparaţii care interesează structura de rezistenţă a unui vehicul. Întrucât acestea sunt informaţii care nu ne aparţin, este posibil ca furnizarea lor să comporte anumite costuri.


VERIFICA AICI MASINA TA!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
rar verificare masina sh km, pro.rarom.ro:8080/dosar_vehicul.aspx, baza date rar masini itp, verificare km la itp, cum verific km masinii la rar, pagina vehicul istoric rar, verificare aplicatie rar masina, km statii itp, samasari km reali itp, cum ne dam seama de km reali masina sh, probleme rar km reali, probleme masini samsari