rss

Dacia are mari sanse de a vinde in viitor si un Logan Stepway 2018

Dacia Logan este una dintre cele mai bine primite masini din Europa de Est, evolutia sa fiind una constanta.

Dacia are mari sanse de a vinde in viitor si un Logan Stepway 2018

In urma cu cateva zile Dacia ne-a prezentat in premiera noul Logan MCV Stepway, o masina care era de mult timp asteptata dupa ce succesul lui Lodgy Stepway este unul mediocru pe piata din Romania.


Inginerii Dacia si-au dat seama ca romanii prefera un model estate clasic care este construit in Romania si care are in plus si o garda la sol mai mare decat cea a modelelor concurente.Rezultatul este noul MCV Stepway, o masina atipica pentru segmentul din care face parte insa care are mari sanse de succes in aceasta parte a Europei chiar si fara o transmisie integrala.


Pasul urmator extrem de usor realizabil este lansarea si a unui model LOGAN STEPWAY, o versiune Stepway realizata pe baza celebrului Logan in trei volume.
Constructia unui sedan in gama crossover entrylevel are mari sase sa fie inca o premiera pentru piata din Europa, detaliu care poate da un avantaj celor de la Dacia pentru urmatorii 5 ani.


Noi spunem ca un Logan Stepway are mari sanse de reusita chiar daca vorbim de masinile de taxi sau cele pentru flote, pentru simplu fapt ca inca noi nu prea aveam infrastructura.


Autor: AL
Sursa: Autolatest & XTomi Design

Tags:
dacia Logan Stepway 2018, imagini dacia Logan Stepway 2018, dacia Logan Stepway 2018 pret, galerie dacia Logan Stepway 2018, concept car dacia Logan Stepway 2018, garda la sol dacia Logan Stepway 2018, taxiul perfect dacia Logan Stepway 2018, masini de romania