rss

De ce Autolatest recomanda serviciile AutoConcept 2017! Consultanta Auto, Know-How si Buna Dispozitie

Echipa Autolatest a testat peste 1.500 de masini in decursul a peste 15 ani de experienta si de fiecare data cand trebuie sa ne cumparam o masina este recomandat a merge la un specialist.

De ce Autolatest recomanda serviciile AutoConcept 2017! Consultanta Auto, Know-How si Buna Dispozitie

Acest specialist nu se gaseste in Targul Autovit sau chiar in majoritatea showroom-uriulor auto, pentru ca acolo fie exista samsari profesionisti fie exista baieti la vanzari ( aici ne referim la Ford evident) care nu stiu ca un motor Ford EcoBoost 1.0 are 3 cilindri.......in linie nu in V!
Scopul principal in realizarea unei vanzari auto este in Romania un PROFIT cat mai mare in detrimentul cladirii unei bune relatii cu oamenii.


In Germania exista clienti care au implinit 90 de ani si care si-au cumparat 15 masini in decursul vietii de la aceelasi dealer auto pentru ca acolo exista o legatura stransa intre client si vanzator.


Ei bine aceasta legatura se mai poate face cu SUCCES doar cand vorbiti cu Bogdan de la AutoConcept, companie care este specializata in realizarea de vanzari auto si de realizarea de parteneriate pe termen lung.


Acum poate conduci un amart de VW Golf 1.6 TDI, insa peste 6 ani poate vei trece la o masina mai buna ( mai premium, mai puternica sau chiar mai mare) si atunci nu trebuie decat sa mergi la AutoConcept pentru a intelege care sunt necesitatiile tale si care sunt solutiile dedicate pentru tine.Poate nu vrei un Passat 2.0 TDI, poate de aceeasi bani pleci acasa cu un Ford Mustang sau chiar si cu o Honda Civic Type R.


Daca vrei o masina NOUA sau SH este mai bine sa mergi pana la AutoConcept pentru a vedea lumea auto cu alti ochi, totul evident in aceelasi buget dedicat achizitie unei masini NOI!


Autolatest recomanda serviciile AutoConcept pentru gradul de profesionalism si gama variata de optiuni AUTO pe care nici un dealer auto din Romania nu reuseste sa le ofere!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autoconcept 2017, sfaturi achizitie autoconcept, masini stok autoconcept, bigdan autoconcept, de ce autoconcept?, localizare otopeni autoconcept, showroom autoconcept, oferta discount autoconcept, masini noi autocopncept, masini second hand autoconcept, garantie autoconcept, club exclusivist autoconcept, expat autoconcept romania