rss

De ce BMW-urile din Romania arata si merg jalnic? Care este cel mai bun service BMW si Mini

In ultimii ani vedem din ce in ce mai multe masini BMW care arata si abia merg pe sosele.

De ce BMW-urile din Romania arata si merg jalnic? Care este cel mai bun service BMW si Mini

Acest trend se datoreaza faptului ca romanii in general NU INTRETIN aceste masini cu piese originale in unitati service care sunt omologate ca fiind reparatoare BMW.


La noi aceste masini au devenit ceva uzual pe sosele, iar principalii vinovati sunt clientii care nu vor sau nu-si permit sa intretina o asemenea masina, un exemplu clar fiind cel al unui E46 cu motorizarea diesel de trei litri xDrive care de cele mai multe ori are un ambreiaj care patineaza.
In realitate schimbarea unui ambreiaj pentru un BMW xDrive si a unei volante cu masa dubla are un cost de peste 800 de euro, iar clientul de BMW second hand mai vechi nu detine puterea financiara pentru a intretine aceste masini.


Evident nu vorbim de masinile de colectie care se restaureaza si se intretin pana la ultimul surub.In plus pe langa acestea vedem pe sosele si masini BMW din generatie noua precum E90 sau F10 care arata deplorabil, insa si aici vorbim de costuri de intretinere destul de mari.


In viitor odata cu venirea crizei vom vedea o depreciere si mai mare a parcului auto BMW cu o vechime de peste 8 ani in Romania! Si dezmembrarile nu sunt o solutie evident pentru a remedia aceste probleme tehnice moderne.


UNDE FAC MENTENANTA LA MASINILE BMW SI MINI IN BUCURESTI?
Daca vrei sa conduci un BMW ca o masina premium recomandam serviciile celor de la VAB General Service care sunt specializati doar pe reparatia si mentenanta masinilor bavareze.


Aici gasesti pe langa o echipa cu o experienta de peste 15 ani in repararea de masini BMW si Mini, si o vopsitorie de ultima generatie cu un personal de top. 


CONTACT:


 Adresa: Sos. De centura nr 7


 Chitila, Romania 077046


 Tel: 0723 058 907Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
service bmw VAB General Service, preturi VAB General Service, mecanici buni VAB General Service, unde este VAB General Service?, cel mai bun service bmw bucuresti, recomandarea specialistilor VAB General Service, preturi manopera VAB General Service, piese de origine OE bmw VAB General Service, bmw VAB General Service, kit distributie BMW X5 E70 N57 insa si M57, pret schimbare distributie bmw BMW X5 E70 N57 insa si M57, vag general service BMW X5 E70 N57 insa si M57, manopera BMW X5 E70 N57 insa si M57, lant gates distributie BMW X5 E70 N57 insa si M57, review BMW X5 E70 N57 insa si M57, service bmw bucuresti 2020, cel mai bun service bmw, unde repar bmw bucuresti?, de unde cumpar kit distributie bmw m57 n57