rss

De ce BMW X2 sDrive18i concureaza VW Tiguan, Opel Grandland X sau Nissan Qashqai? Probleme in segmentul SUV

Germanii de la BMW au prezentat si in Romania noul lor model crossover X2.

De ce BMW X2 sDrive18i concureaza VW Tiguan, Opel Grandland X sau Nissan Qashqai? Probleme in segmentul SUV

Despre acest model momentan nu se cunosc multe detalii insa putem vedea aceasta masina drept una revolutionara pentru BMW pentru simplu fapt ca are un pret de achizitie care incepe a concura multe masini care nu fac parte din segmentul premium.
Spunem acest lucru pentru ca daca vrei un VW Tiguan echipat corespunzator sau un Nissan Qashqai concurent trebuie sa scoti din buzunar o suma de aproximativ 35.000 euro TVA inclus.


Ei bine BMW vine si ofera un model X2 sDrive18i cu un pret de 35.625 euro care pe deasupra mai are si multe dotari standard incluse. Singura optiune aleasa este transmisisa cu dublu ambreiaj Steptronic cu 7 trepte care duce pretul de achiztie de la 33.000 euro pana la 35.600 cu taxe incluse.
Pentru aceasta suma clientul primeste o motorizare pe benzina de 140 CP, transmisia Steptronic cu 7 trepte si service gratuit 5 ani in reteaua Automobile Bavaria.


Cat despre valoare de revanzare nu putem comenta pentru simplu fapt ca noul X2 sDrive18i este totusi un BMW adica va avea un pret de achizitie mult peste media segmentului chiar si cand acesta urmeaza sa fie vandut!


Vezi oferta BMW X2 AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
BMW X2 sDrive18i, test BMW X2 sDrive18i, autolatest BMW X2 sDrive18i, review BMW X2 sDrive18i, consum BMW X2 sDrive18i, 0-100 BMW X2 sDrive18i, testeauto BMW X2 sDrive18i