rss

De ce fug romanii de service-urile de marca? Care sunt riscurile unui service de cartier

Echipa Autolatest a recomandat totdeauna reparatia masinii intr-un service de marca in detrimentul unui service de cartier.

De ce fug romanii de service-urile de marca? Care sunt riscurile unui service de cartier

Spunem aceasta pentru ca ani buni de zile romanii au fost obisnuiti sa evite service-ul de marca, adica reprezentata de unde si-au cumparat masina pentru ca este SCUMP SAU FOARTE SCUMP.


Ei bine dupa aproape 25 de ani de inventivitate romaneasca ( aici citim masini legate cu sarma sau soricei de plastic), a venit timpul sa luam in serios partea de mentenanta a masinii personale.Daca pana acum fugeam complet de REPREZENTANTA pentru ca era scump, acum si dealerii si-au dat seama ca CIFRELE DE AFACERI MARI se realizeaza cu mentenanta masinilor vandute de unde si O SCADERE A PRETURILOR PENTRU PIESE SI MANOPERA.


Pur si simplu daca esti scump pierzi exponential, iar la sfarsitul anului vei vedea ca service-ul din coltul strazii are un profit considerabil pentru ca ofera servicii cu preturi MULT MAI MICI.


Mai jos prezentam care sunt dezavantajele achizitie unei piese aftermarket, o piesa care a FOST REFUZATA DE constructorul masinii tale pentru care este un REBUT TEHNIC, iar firma producatoare o VINDE DREPT NOUA CA AFTERMARKET mult mai ieftina!De ce piese de origine?

Foloseşte numai piese de schimb şi accesorii de origine pentru a beneficia de calitatea şi garanţia constructorului şi pentru a asigura durata lungă de utilizare a vehiculului.

Piesa de origine este concepută, dezvoltată şi fabricată conform caietelor de sarcini impuse de constructorul de vehicule, care cuprind cerinţe foarte riguroase şi exigente în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie ( grosime, formă, decupare, asamblare, puncte de sudură, găuriri, legături), conform normelor europene, cu scopul de a garanta un nivel înalt de securitate, calitate, reparabilitate şi respectare a mediului înconjurător.Riscurile utilizării pieselor contrafăcute

Elemente de caroserie fără protecţie anticorozivă, bare de protecţie care nu absorb şocurile la impact, oglinzi retrovizoare care deformează imaginea, plăcuţe care frânează pe distanţe mari şi care nu oferă siguranţă şoferilor şi pasagerilor, filtre de ulei care au o capacitate mică de retenţie a particulelor, ducând la îmbătrânirea timpurie a motorului… Toate aceste componente auto contrafacute au fost testate de constructor ȋn comparaţie cu piesele de origine, dovedindu-se calitatea slabă a pieselor contrafacute.Nu vă lăsaţi înşelaţi de preţul oferit pentru piesele contrafăcute ! Ele vă pot pune în pericol sănătatea şi pot afecta siguranţa în trafic !
 


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
piese aftermaket, piese noi rebut oem, piese oe vs aftermarket, piese de origine, service de marca, service reprezentanta, pret piese noi reprezentanta, pret manopera reprezentanta, unde repar masina?, cel mai bun service, auto total piese auto, valeo piese auto, autonet piese auto, materom piese auto, piese noi cu probleme, oferte reprezentanta, masini vechi oferte service