rss

De ce marca VW este considerata de romani un PREMIUM? VW = Renault =Opel

Multi clienti auto din Romania considera marca germana VW una premium.

De ce marca VW este considerata de romani un PREMIUM? VW = Renault =Opel

In realitate marca germana VW NU ESTE UNA PREMIUM asemenea marcilor Skoda, Opel sau Renault. Masinile VW sunt masini de volum care sunt realizate pentru a concura masini de clasa medie ca pret nu pentru a concura masini premium precum BMW sau Mercedes Benz.


Pentru a intelege mai bine care este situatia marcii VW in Romania al ales a configura cateva modele, rezultatul fiind unul socant pentru un client de masini din Europa de Vest.


Aici spunem ca un VW T-Roc care nu este decat un VW Polo in configuratie crossover. Polo concureaza Renault Clio sau Opel Corsa, insa noul T-Roc 1.5 TSI are un pret de achizitie intr-o versiune de top de peste 40.000 euro!


La aceasta suma poti sa-ti cumperi fara probleme un BMW Seria 3 sau un Mercedes Clasa C, masini REALMENTE PREMIUM!


Un pas mai sus vedem un VW Tiguan care are un pret de peste 50.000 euro cu toate taxele auto, in timp ce un VW Touareg mult mai mare are un pret de achizitie chiar mai mic de 49.000 euro.


Aceasta discrepanta este una socanta daca tinem cont ca pentru 50.000 euro putem achizitiona fara probleme un BMW X3 sau un Mercedes GLC de ultima generatie.


Cireasa de pe tort ramane noul VW T6 Caravelle care are un pret de achizitie de peste 73.000 euro cu toate taxele incluse.


CONCLUZII


In primul rand trebuie sa readuce aminte celor din Romania ca MARCA DE MASINI VW NU ESTE UNA PREMIUM! Nici SKODA SAU RENAULT SAU OPEL NU SUNT MARCI PREMIUM!


Singurele marci premium sunt BMW, AUDI, MERCEDES, LEXUS, ACURA, LINCOLN, CADILLAC SI INFINITI!


Restul sunt marci de volum in ciuda pretului de achizitie foarte mare chiar daca nu vorbim de masini gandite a concura marcile auto prestigioase!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
preturi vw romania, pret tiguan 2019, test drive noul touareg 2019, pret troc tsi 2019, probleme vw romania, probleme porsche romania