rss

De ce masinile Skoda sunt atat de proaste incat se strica in doar cateva sute de km? Probleme Tehnice

In Romania de mai bine de doua decenii cea mai buna masina in fara de VW este fara discutii Skoda.

De ce masinile Skoda sunt atat de proaste incat se strica in doar cateva sute de km? Probleme Tehnice

Si daca ne uitam mai bine Skoda este chiar mai buna si decat Audi sau VW pentru ca in mintea romanilor este identica cu acestea insa mult mai ieftina.In realitate experimentul Skoda se pare ca a fost in prima parte un real succes pentru ca primele generatii de Fabia si Octavia au avut o calitate de fabricatie foarte buna si motorizari de top.


Sa vorbim de o Octavia I 1.9 TDI ALh cu 450.000 de km este ceva normal, insa daca vorbim de o Octavia III cu peste 180.000 de km deja vorbim de o masina care trebuie vanduta repede ca urmeaza sa fie extrem de costisitoare la intretinere.


In anul pandemic 2020 vedem in schimb cum intreaga strategie a celor de la Skoda este sa migreze intraga gama spre segmentul SUV de unde vedem disparitia din gama a lui Fabia si Rapid pentru a face loc lui Karoq sau Kodiaq.In realitate vedem cum noile SUV-uri Skoda au atat de multe probleme incat SE STRICA CHIAR SI CAND MAISNA NU ARE MAI MULT DE 2.000 de km.


Si aceste cazuri se vor amplifica pentru ca romanii inca spera la o calitate de fabricatie asemenea unor modele din anii 90, insa Skoda nu prea are experienta cu masinile de talie grea SUV.Acum vom vedea cat mai multi clienti nemultumiti de aceasta marca, care din pacate are preturi de achizitie extrem de mari pentru un brand low-cost al grupului VAG.


Si pentru fanii Skoda trebuie spus din nou ca cea mai proasta marca a lui Volkswagen AG este SKODA dupa care urmeaza ierarhic in functie de valoare brand-urile Seat, VW, Audi, Lamborghini si Bentely!


Si pentru a intelege mai bine realitate intra pe grupurile Facebook Skoda si vei vedea cu adevarat ce spun clientii despre aceste masini in realitate mult prea laudate care nu sunt ceea ce par.
sAutor: AL
Sursa: Autolatest & Grup Skoda Facebook

Tags:
Probleme skoda kodiaq, probleme skoda karoq, probleme masini skoda 2020, recall skoda 2020, probleme nivel antigel skoda 2020