rss

De ce nu este ok sa-ti cumperi un Fiat NOU! Care sunt adevaratele probleme in Romania

De fiecare data cand am testat o masina Fiat NOUA am descoperit ca italienii fac masini realtiv bune insa cu o mare problema.

De ce nu este ok sa-ti cumperi un Fiat NOU! Care sunt adevaratele probleme in Romania

Aici vorbim de faptul ca orice model Fiat are probleme in Romania cand vorbim de pretul de achizitie extrem de mare pentru o masina low cost.


Da, nu trebuie uitat faptul ca Fiat realizeaza masini de volum cu o calitate de fabricatie low-cost de unde si concurenta acerba a lui Fiat de catre marca Dacia pe piata din Italia.In afara de pretul de achizitie mare pentru o masina IEFTINA venim si spunem de mai bine de 10 ani ca toate masinile Fiat au cea mai mare problema atunci cand dorim sa o vindem.


Valoarea de revanzare este atat de mica incat modele precum Logan sau Duster deja par masini premium in comparatie cu orice model Fiat.
Acum putem cumpara un GrandePunto care avea un pret de achizitie in medie de 18.000 euro in 2008 cu un pret de 850 euro in Romania in anul 2019.


Pierderea de valoare este atat de mare incat aceste masini "merita" sa fie cumparate din afara tarii doar in Second Hand pentru a nu pierde 80% din valoarea initala in primii ani de utilizare.Aceste lucruri nu sunt spuse de noi, ci chiar de catre piata auto din Romania respectiv Autovit unde vedem chiar si modele precum Tipo sau 500 cu preturi extrem de mici.


Fanii marcii Fiat au fost si urmeaza sa fie dezamagiti de catre aceasta marca cand vorbim de valoare de revanzare sau reteaua de service din Romania.


Preturile amintite sunt afisare pe autovit.ro in sectiunea Fiat. De fapt acum poti sa-ti cumperi un Fiat second hand cu 350 euro, adica cu un pret de telefon mobil de ieftin!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini fiat 2019, probleme fiat 2019, valoare de revanzare fiat, motoare probleme fiat 2019, fiat tipo probleme revanzare, consum gpl fiat tipo, tomasetto fiat tipo 2019