rss

Directorul RAR, Tufa Radian nu face nimic pentru a remedia invazia masinilor diesel cu DPF OFF

Asa cum spuneam si in urma cu cateva luni se pare ca RAR are un nou director general care nu face nici o schimbare la RAR.

Directorul RAR, Tufa Radian nu face nimic pentru a remedia invazia masinilor diesel cu DPF OFF

Daca pana acum acest RAR era condus de un personaj care nu intelegea ce inseamna DPF OFF sau ce pericol reprezinta masinile cu volan pe dreapta, acum de aproape 1 an avem in functie un nou director care face la fel ca si predecesorul sau.
Adica NU SCOATE PE SOSELE celebrele echipare tip laborator mobil pentru a opri in trafic masinile care SCOT FUM, adica celebrele masini diesel care au DPF OFF si care circula nestingherit pe soselele din Bucuresti.


Daca acest Radian scoate un astfel de echipaj RAR chiar in fata institutiei pe care o conduce pe Bd Grivita in cateva ore ridica cel putin cateva sute de certificate de inmatriculare si placute pentru ca romanul este nesimtiti si nu cumpara uin DPF nou ci merge la service si-l SCOATE!
Adica plateste undeva in jur de 250 de euro si service-ul care se ocupa in general cu sudura tobe taie dpf-ul vechi, socate resturile din el dupa care resofteaza motorul pentru a nu avea probleme.


Rezultatul este ca sunti zeci de mii de masini diesel cu DPF OFF care din Euro 4 sau chiar si Euro 6 au fost transformate in NON EURO, iar fumul scos este chiar mai mare si decat cel al vechilor Rabe comuniste!Din pacate noul director RAR ocupa aceasta functie inutil si nu face nimic pentru a stopa acest DPF OFF in cea mai poluata capitala din Europa!


Si daca nu crezi dau un search pe Google cu DPF OFF si vei vedea sute de anunturi pe OLX cu aceasta modficare ilegala a motoarelor diesel!


Averea directorului RAR, Tufa Radian


Noul director al RAR a strans de-a lungul timpului o avere frumusica. Conform declaratiei de avere din 2020, acesta detine cinci terenuri in Rosiorii de Vede, obtinute prin cumparare, alte trei in Mogosoaia si inca opt in comunele Dobrotesti si Didesti, din judetul Teleorman. 


Nici la capitolul imobile, Tufa Radian nu sta prost. Acesta detine, in total, sapte cladiri, cinci in Rosiorii de Vede si doua in Bucuresti. In Capitala, directorul RAR are o casa si un apartament, iar in Teleorman detine trei case de locuit, una de vacanta si un spatiu comercial.
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
radian tufa rar, avere radian tufa rar, probleme conducere radian tufa rar, lipsa controale rutiere radian tufa rar, dpf off radian tufa rar, laborator mobil rar dpf off, radian tufa rar conducere rar grivita