rss

Drula vezi ca nu se mai poate merge pe Centura Bucuresti!! Fa ceva cu CNAIR si DRDP Bucuresti

Avem de ceva vreme un nou Ministru al Transporturilor si pe Centura Bucuresti NU SE INTAMPLA NIMIC!

Drula vezi ca nu se mai poate merge pe Centura Bucuresti!! Fa ceva cu CNAIR si DRDP Bucuresti

De aceasta data vorbim de Catalin Drula de la USR care conduce in premiera acest Minister infect pentru milioane de romani care zi de zi merg cu masinile pe cele mai proaste sosele din UE si care mor in cel mai mare numar pe acestea.Asa ca noi echipa Autolatest rugam noua conducere de la Minister in frunte cu C Drula sa-i demita pe toti cei care ocupa functii de conducere la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, companie care trebuie sa se ocupe de alocarea de fonduri pentru Centura Bucuresti in starea sa actuala.
Pana cand vom avea o Autostrada A0 in picioare ( 2025-2030) rugam noua conducere sa deminta ASAP si conducerea departamentului drumuri si poduri care de ocupa de Regiunea Bucuresti din cadrul CNAIR pentru ca sunt 110% incompetenti.


Si ca fapt divers, rugam noul Ministru al Transporturlui sa mearga maine la prima ora sa vada cum se circula pe CB in zona Cernica Autostrada A2, zona cu asfalt distrus in totalitate.Plus ca nu avem nici marcare rutiere ( s-au sters in vara cand a vizitat Orban zona), iar indicatoarele rutiere sunt MURDARE de PRAF de mai bine de 8 ani!


Mai mult decat atat cei de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti posteaza astazi ca au taiat doi copaci pe Transfagarasan in timp ce pe Centura Bucuresti cad planetare, anvelope, busi, pioviti si nervii soferilor!


VEZI AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Directia Regionala de Drumuri si Poduri 2021, demitere conducere Directia Regionala de Drumuri si Poduri, probleme centura bucuresti 2021, gropi cb dn2 a2, gropi centura veche bucuresti, probleme marcaje centura bucuresti 2021