rss

Dupa 7 luni de guvernare PNL Centura Bucuresti ramane o Tragedie Rutiera Nationala

In urma cu 7 luni Guvernul Romanieie a tecut de la PSD la PNL, iar rezultatele la capitolul infrastructura.

Dupa 7 luni de guvernare PNL Centura Bucuresti ramane o Tragedie Rutiera Nationala

Guvernarile tragice PSD au arata bucurestenilor ca BUCURESTIUL NU CONTEAZA pentru cei care sunt in Parlamentul Romanieie si in cadrul Ministerul Transporturilor.


Dupa PSD a urmat PNL care din pacate NU A FACUT nimic cand vorbim de Centura Bucuresti! Acum in iulie 2020 dupa 7 luni de guvernare PNL nu am vazut nici un muncitor pe Centura Bucuresti.
De fapt intreaga conducere CNAIR condusa direct de PNL prin ministrul transporturilor Lucian Bode nu a reparat, vopsit, modernizat nici un METRU pe Centura Bucuresti.CUM AR PUTEA GUVERNUL SA REMEDIEZE CENTRU BUCURESTI? DACA AR VREA!


-CNAIR are in subordine peste 7 de Directii Regionale in tara, peste 45 de Sectii de Drumuri Nationale si peste 318 districte, adica faimoasele DRDP cu sute de angajati si sute de utilaje care STAU DEGEABA in sezonul cald.Acolo fiecare judet are DISTRICTE subordnate CNAIR pentru reparatia de drumuri si deszpazirea in sezonul rece.


In total Guvernul daca ar vrea poate sa aduce la SANTIERUL CENTURA BUCURESTI in cateva saptamani sute de basculante, sute de escavatoare si sute de muncitori calificati care sunt platiti tot de statul roman!


-Guvernul poate cere MAPN ( Genistii Militari) sa puna refaca cu militari in termen anumite zone din Centura Bucuresti cu costuri foarte mici in comparatie cu ceea ce gasim la companiile multinationale.


Geniu este denumirea generică a unei arme ce cuprinde trupe specializate pentru executarea lucrărilor de fortificații, de drumuri, de poduri etc.Si pentru a nu uza materialul rulant al MAPN acestia pot lucra cu sutele de utilaje ale DRDP din intreaga tara care oricum VARA STAU DEGEABA!


-CNAIR poate cu ajutorul DRDP din tara si MAPN sa refaca Centura de Sud a Capitalei in doua luni fara costuri foarte mari.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
centura capitalei 2020, pnl centura capitalei, probleme pnl centura capitalei, muncitori dprd cnair centura capitalei, mapn genisiti pe centura capitalei