rss

Esecurile Auto de la Geneva Motor Show 2015-Concepte ciudate care nu vor avea succes

Germanii de la AutoBild au realizat un top al celor mai mari esecuri auto prezente la Geneva Motor Show 2015.

Esecurile Auto de la Geneva Motor Show 2015-Concepte ciudate care nu vor avea succes

Pe prima pozitie se afla indiscutabil noul BMW Seria 2 Activ Tourer care este acum disponibila si cu 7 locuri. Ei bine aici deja vobim de o masina cu tractiune fata care nu mai are comportamentul sportiv tipic BMW si care costa cu 10.000 euro mai mult decat un VW Caddy care pe deasupra arata si mai bine decat acest BMW.


Vanzarile vor arata realitatea cruda in acest an cand BMW spera sa vanda mai multe 2 Activ Tourer decat Mercedes Clasa B ?!?!Un pas mai sus cei de la Autobild prezinta noul Opel Karl care nu mai are nici o legatura cu marca Opel pentru ca este construit de catre Daewoo in Coreea de Sud si ca este de fapt o masina indentica cu noul Chevrolt Spark 2015.


Tot pe aceeasi linie se afla si noul Fiat Doblo Trekking, o utilitara Made in Turkey care se vrea acum si un crossover de prestigiu. Marea sa problema este pretul de achizitie de peste 20.000 euro si lipsa unui tren de rulare setat pentru mersul in soft off road, adica o masina care pare ceea ce nu este.Esecul suprem se regaseste in standul Mercedes unde cei din Stuttgart au prezentat in premiera noul Mercedes Maybach S600, adica un S600 Pullman care poarta numele de Maybach si care este mai scump cu pana la 100.000 euro mai mult decat un Pullman normal?!?!VW prezinta conceptul Sport Coupe GTC care este un coupe sport bazat pe noul Passat. Toate bune si frumoase insa pana acum nu prea am descoperit masini coupe care sa nu fie si sport, adica numele sau este gresit din start. Pe scurt VW incearca sa gaseasca un sfarsit un inlocuitor pentru VW Passat CC care nu a fost niciodata o masina sport, mai ale ca avea 4 portiere.
Autor: AL
Sursa: Autolatest & AutoBild.de

Tags:
esecuri geneva 2015, masini cu probleme geneva 2015, masini idioate geneva, concepte ciudate geneva, mari probleme la geneva, masini neintelese, bmw vs vw touran, maybach s600,