rss

Fata in Fata! Noul Duster II vs primul Duster vandut in 2 milioane de exemplare

Dacia a avut una dintre cele mai grele decizii de luat cand a decis schimbarea generatiei SUV-ului Duster.

Fata in Fata! Noul Duster II vs primul Duster vandut in 2 milioane de exemplare

Masina aceasta a reprezentat pentru intreaga industrie auto din Romania un best seller pentru ca Duster a fost vandut in peste 2 milioane de exemplare.
Nici macar Dacia Logan lansata in 2005 nu se mandreste cu aceste cifre. Acum in 2017 a venit timpul ca Duster I sa iasa din scena si sa apara Duster II.


INTERIOR COMPLET MODIFICAT


Inca din primelele momente vedem ca Dacia a realizat un produs mult mai bun calitativ pentru ca noul Duster II ofera acum un nivel tehnologic foarte bun si materiale la interior superioare.


Duster vine acum echipat cu cateva camere video de ultima generatie (multiview camera ) o instalatie de aer conditionat automata si multe alte dotari.


Noua plansa de bord este moderna cu un design extrem de bine gandit pentru un SUV 2017.

Linia optica este acum mult modificata fata de cea a vechiului Duster, intreaga plansa de bord fiind realizata special pentru aceasta masina.


MOTORIZARI ECONOMICE EURO 6


Sub capota romanii ofera in mare parte aceelasi motorizari diesel 1.5 dCI, unde versiunea 2WD 110 CP poate sa primeasca si cutia secventiala Getrag EDC cu 6 trepte.Cel mai rafinat motor este cel pe benzina 1.2 TCe de 130 CP, motor intalnit si pe Renault Kadjar si Nissan Qashqai.


Pe scurt vorbim de o masina extrem de bine gandita care are mari sanse sa fie vanduta in mai mult de 2 milioane de km.


Sansele marcii Dacia de a ataca noi clienti au crescut considerabil, iar PSA cat si Grupul VAG se vad pusi in fata unei masini greu de combatut atat ca pret cat si performante off road.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
duser I vs duster II, noul duster vs vechiul duster, fata in fata duster 2010 vs duster 2018, off road duster 2018, test drive dacia duster 2018, consum duster 1.2 tce 2018, garda la sol duster 2018, pret duster 2018, 0-100 km/h duster 1.5 dci edc6