rss

Ford are mari probleme cu motorul pe benzina 1.0 EcoBoost! #ecoboom 2018

Ford se pare ca are mari probleme cu motorizarea sa de 1 litru pe benzina.

Ford are mari probleme cu motorul pe benzina 1.0 EcoBoost! #ecoboom 2018

Este vorba de un motor extrem de apreciat si in Romania unde dealerii recomanda aceasta motorizare in detrimentul celor diesel pentru ca au un consum de benzina mic si o garantie ca este un motor fiabil.In realitate se pare ca acest 1.0 EcoBoost castigator al titlului de "Cel Mai bun Motor al Anului" are cateva probleme de ordin tehnic, adica in Europa sunt grupuri de clienti care doresc sa dea in judecata marca Ford pentru ca aceste motoare nu reusesc sa treaca nici macar 100.000 de km fara a avea probleme.


Conform celor de la Ford EcoBoost Nightmare cei de la Ford au inselat cumparatorii acestor motoare pentru ca au un consum de benzina foarte mare in mod real fata de cifrele afisate oficial.De asemenea exista mii de clienti care au probleme tehnice cu aceste motoare, probleme care nu sunt asigurate de catre Ford pe baza garantiei masinii.


In Marea Britanie reparatia unui asemenea motor poate ajunge si la peste 3.500 euro cu piese de origine intr-un service Ford.


Pentru ajutarea clientilor exista si un portal web EcoBoom care-i ajuta pe acesta sa dea in judecata marca Ford pentru ca a vadut o masina cu un motor cu probleme tehnice si ca nu acopera costurile unei eventuale reparatii.Conform celor care dau in judecata Ford americanii urmeaza sa plateasca despagubiri de peste 1 miliard de lire sterline pentru clientii din UK, insa despre clientii din Romania si restul Europei nu se cunosc alte detalii.


De asemenea puteti vedea ce zic clientii si pe Twitter AICI.


Momentam nu se cunosc detalii si despre motorizarea 1.5 EcoBoost care echipeaza atat modelele Focus cat si Mondeo in versiunile lor de top.
Autor: AL
Sursa: Autolatest & http://ecoboom.uk/ , https://www.facebook.com/groups/FordEcoboostNightmare//

Tags:
#ecoboom, #meltedecoboosthead, #ecobomb, #chocolateengine, #fordecoboost probleme, probleme tehnice ford ecoboost, recall ford ecoboost, pret reparatie ford ecoboost