rss

Ford are probleme tehnice majore cu motoarele 1.0 EcoBoost si 1.5 Ecoboost

Conform clientilor Ford din Marea Britanie modelele Ford echipare cu noile motoare Ecoboost urmeaza sa dea in judecata marca.

Ford are probleme tehnice majore cu motoarele 1.0 EcoBoost si 1.5 Ecoboost

Conform celor de la DailyMail problemele Ford din Marea Britanie urmeaza sa aduca un prejudiciu marcii de peste 1 miliard de lire sterline.Adica Ford trebuie sa recheme in service sute de mii de masini si sa inlocuieasca sute de mii de motoare pentru ca acestea AU GRAVE PROBLEME DE FIABILITATE.


De fapt totul a pornit de la motorul de baza 1.0 EcoBoost care pe anumite model a cedat complet chiar daca masinile nu aveau nici macar 30.000 de km.Ford are o garantie de 3 ani fara limita de km, iar daca masina iese din aceasta garantie reparatia o suporta clientul. Un motor 1.0 EcoBoost costa in Marea Britanie 4.000 de lire sterline.


Urmatorul motor cu probleme de fiabilitate se numeste 1.5 EcoBoost motor care echipeza modele precum Kuga sau Mondeo.Conform britanicilor Ford urmeaza sa piarda acest proces cu clientii onesti care sunt nevoiti sa-si plateasca singuri motoarele noi in ciuda faptului ca aceste masini au avut revizii in reteaua Ford.


Ceea ce este si mai grav pentru Ford este miscare clientilor spre alte marci, multi spunand ca acestea este ultimul Ford cumparat!Sursa DailyMail


EcoBoom NightMare

Autor: AL
Sursa: Autolatest & DailyMail UK & EcoBoom NightMare

Tags:
ford ecoboost probleme tehnice, pret motor ford ecoboost, schimbare motor ford ecoboost, rechemare ford ecoboost, clienti cu probleme ford ecoboost, probleme service ford ecoboost, pareri despre ford ecoboost, second hand ford ecoboost, 1.5 ford ecoboost cu probleme, 1.0 ford ecoboost cu probleme, antigel ford ecoboost