rss

Greenpeace Romania este un ONG penibil care nu promoveaza un mediu mai curat pentru Bucuresti

Greenpeace Romania promoveaza lupta impotriva poluarii datorate masinilor! Este de fapt o noua Campanie Falsa.

Greenpeace Romania este un ONG penibil care nu promoveaza un mediu mai curat pentru Bucuresti

Autolatest Romania recomanda tuturor celor care promoveaza lupta in media impotriva poluarii auto sa o lase mai usor.


Chiar si acum in timp de pandemie cand din cele peste 2 milioane de masini care circulau prin Bucuresti zi de zi mai avem pe sosele maxim 10% din pacul auto functional, cei de la Greenpeace Romania promoveaza agresiv campanii in social media impotriva poluarii datorate masinilor.


Vedem din nou gradul de cinism al celor de la Greenpeace care vor cu totul ca automobilul sa fie interzis in orice ora, automobil care se numeste fie Dacia Logan ( taxi), autobuz diesel ( flota STB), sau cine stie ce alte camioane ( intreg transportul rutier este realizat cu autocamioane diesel de mare tonaj).


Ei bine domnilor incercati mai bine sa faceti o campanie la Primaria Bucuresti care nu a facut nimic pentru o infrastructura mai buna sau pentru plantarea de copaci!


Incercati dacat sunteti suficient de inteligenti a realiza o petitie impotriva RAR si a statiilor ITP care de fapt sunt cei care permit cazanelor sa iasa pe sosea si sa polueze ilegal ( DPF off, EGR anulat, probleme injectoare diesel, Catalizatoare anulate atat benzina cat si diesel etc!).


Nu masinile normal sunt principala cauza a poluarii in Bucuresti! Poate incercati sa mergeti prin Ilfov sa vedeti focarele de infectie cu zone calamitate ecologic unde tiganii ard seara de seara desesuri!


Incercati sa monitorizati arderea ilegala de desuri periculoase in gropile de gunoi din jurul Capitalei! Dupa aceea aveti dreptul sa comentati/promovati o lupta dreapta impotriva automobilului!


Pana atunci putem spune doar ca sunteti o organizatie penibila care nu tine cont de nevoile reale de aer curat ale bucurestenilor si a celor din Ilfov!


Vezi aici cat de poluat este Bucurestiul fara traficul ala mult blamat de greenpeace Romania.


De fapt atunci cand vezi o reclama platita pe retele de socializare poti sa dai un report campaniei pentru ca promoveaza stiri false in fata unei comunitati saturate de ONG-uri care vor sa dispara masinile insa poluarea sa ramana!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
greenpeace romania, Valenting Salajanu, ong penibil greenpeace romania, probleme greenpeace romania, promovare facebook greenpeace romania, greenpeace romania poluare bucuresti, greenpeace romania vs automobilul poluant, probleme strategie scop greenpeace romania