rss

Guvernul PSD cumpara peste 100 de basculante turcesti Ford Otosan pentru CNAIR

In urma cu cateva zile CNAIR a primit primele autobasculante care intra in dotarea Ministerului Transportului.

Guvernul PSD cumpara peste 100 de basculante turcesti Ford Otosan pentru CNAIR

Ei bine aceste camione de tipul basculanta sunt produse 100% in Turcia de catre Ford Trucks, o marca care nu are nici o legatura cu marca americana Ford.


Toate bune si frumoase insa putina lume cunoaste faptul ca Cefin vinde celor de la CNAIR peste 100 de camioane 100% TURCESTI Ford Trucks 3542D, camioane care au motoare 100% TURCESTI si care costa aproape 10 milioane de euro.
Motorul turcesc Ecotorq are 6 cilindri si dezvolta conform datelor emisii Euro 6 datorita utilizarii sistemului SCR pentru a atinge aceste norme.


CNAIR este cea de-a doua mare companie din Romania care reuseste sa cumpere o flota de vechicule 100% TURCESTI in detrimentul constructorilor din Uniunea Europeana.
Recordul este atins de cele 400 de autobuze turcesti Otokar care au intrat in utilizarea Regiei STB, fosta RATB! Primele probleme au aparut inca din prima zi de utilizare!Asteptam si primele defectiuni ale camioanelor Ford Trucks MADE IN TURKEY! Uzina in care sunt produse aceste basculante este Ford Otosan Turcia detinuta de catre compania Koç Holding A.Ş.!


Sursa

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cefin Ford Trucks 3542D, cnair Ford Trucks 3542D, probleme Ford Trucks 3542D, made in turcia Ford Trucks 3542D, motoare turcesti Ford Trucks 3542D, pret Ford Trucks 3542D, licitatie Ford Trucks 3542D, cefin ford trucks romania, cnair Ford Trucks 3542D