rss

Guvernul PSD vrea sa monteze noi parapeti cu role extrem de costisitori pe DN7 si E85

CNAIR controlat de Guvern a anuntat ca urmeaza sa implemnteze un nou sistem de separare al cailor de rulare rutiere.

Guvernul PSD vrea sa monteze noi parapeti cu role extrem de costisitori pe DN7 si E85

Acesta este unul care NU EXISTA IN EUROPA pentru ca este mult prea costisitor la achizitie si de asemenea care are costuri de mentenanta mult mai mare decat parapetii clasici.


Noul parapet este format din sute de stalpi de mici dimensiuni integrati in terasament, stalpi care au doua parapeti conventionali din metal cu role.


Acest sistem este considerat de producatori drept unul revolutionar pentru ca ajuta la separarea celor doua benzi mult mai eficient, si reduc costurile pentru reparatia masinii care intra in ele.


In realitate noii parapeti sunt mult mai lati decat cei din beton clasici, au cosuturi de achizitie mult mai mare si trebuie sa primeasca constant o supraveghere de catre autoritati in caz de deteriorare.


De partea cealalta parapetii din beton clasici sunt mult mai IEFTINI si au o perioada de viata mult mai mare pentru CA SUNT DIN BETON!


Nici in sezonul rece din Romania parapetii din beton nu au probleme , iar inaltima lor mai mare permite chiar montarea sistemelor de deviere al luminilor de pe contrasens. Adica cu parapetii din beton mergi cu faza mare fara probleme in anumite situatii.


PROTECTIA MASINILOR IN CAZ DE IMPACT ESTE UN MIT!


In caz de accident un parapete cu role poate si chiar cauzeaza mai multe stricaciuni unei masini care are un impact cu el pentru ca suprafata nu este lina.


De partea cealalta un parapete din beton alinat corespunzator cauzeaza mult mai putine daune masinii care a intrat in el!


Vezi video cu CELEBRII PARAPETI CU ROLE SI DAUNELE REALE CAUZATE DE ACESTIA MASINILOR!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
parapeti cu role, dn7 parapeti role, e85 parapeti role, parapeti beton vs parapeti role, probleme parapeti role, pret parapeti role, costuri intretinere parapeti role