rss

Harta Rusinii! Vezi cum se construiesc autostrazile in Romania in 2018

Romania este singura tara din Europa care nu are o autostrada terminata complet.

Harta Rusinii! Vezi cum se construiesc autostrazile in Romania in 2018

In plus fata de aceasta Romania este singura tara din Europa care are o Capitala cu peste 3 milioane de lucuitori care nu are o Centura Ocolitoare completa.De fapt jumatate din centura este construita inca inainte de anul 1989 cand traficul real pe soselele tarii era mult inferior celui din prezent.


De asemenea Autostrada A1 nu este legata de o centura pe doua benzi de circulare a centurii, exact aceelasi in aceeasi situatie fiind si autostrazile A3 si A4.


Partea de Sud a centurii din Bucuresti este la nivelul unei comune din anii 70, adica un singur sens de mers si fara o prioritate in zonele unde sunt intersectii precum Domnesti sau Berceni.Marea problema a Romaniei este de fapt situatia autostrazilor din tara care sunt blocate pe anumite tronsoane pentru ca lucrarile sunt lente sau oprite din partea Ministerului Transporturilor.


Mai jos vezi o harta reala cu principalele probleme de infrastructura din Romania, harta fiind realizata de cei de la ProInfrastructura.


VEZI HARTA ONLINE AICI cu termenele de finalizare!Autor: AL
Sursa: Autolatest & ProInfrastructura

Tags:
centura bucuresti 2018, deva timisoara a3 2018, autostrada deva arad, autostrada sebes alba iulia 2018, lucrari sebes cluj 2018, probleem a3 penetrare centura bucuresti, centura de sud bucuresti 2018, cnair probleme, constructori autostrazi probleme