rss

In vizita la cel mai mare service de anvelope din Bucuresti! Cum arata un service Autosoft

De fiecare data cand vine timpul a schimba anvelopele cautam un service de roti cat mai apropiat de casa.

In vizita la cel mai mare service de anvelope din Bucuresti! Cum arata un service Autosoft

Din pacate cand ne uitam la unitatile service din diferite zone din Bucuresti vedem unitati service extrem de mici cu un personal care nu se ridica la un nivel scontat.
Pentru a creste profesionalismul unui service de roti trebuie sa cautam un service specializat care ofera servicii de top cu personal calificat pentru toate marcile auto de pe piata.


UNDE MONTAM ANVELOPELE?
La aceasta intrebare aproape toti soferii din Capitala vor spune ca cele  mai bune servicii oferite in acest segment sunta gasite la compania Autosoft.Exact acolo am mers pentru a schimba anvelopele masinii de la redactie, rezultatul fiind unul complet diferit fata de modul cu care eram obisnuiti in service-urile mici de cartier.


DE CE AUTOSOFT?


In primul rand personalul este specializat pentru toate marcile auto, adica pe toate tipurile de jante si anvelope.


Modul in care acest service este structurat permite celor de la Autosoft sa ofere un schimb de anvelope complet in cel mai scurt timp din momentul intrarii masinii pe rampa.
Aparatele de echilibrat jantele si statia de geometrie sunt produse de cele mai importante marci recunoscute pe plan international.


Unitatia Autosoft vizitata este cea din Baneasa care se mandreste cu cel mai mare numar de clienti pentru un service de roti din Romania.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autosoft baneasa, service roti baneasa, autosoft timp schimbare roti, mecanici roti autosoft, vulcanizare autosoft baneasa, pret schimb anvelope autosoft