rss

Jumatate de metru de prostie! De ce se moare pe DN2/E85 si in 2019

Drumul poate cu cei mai multi morti din Romania ramane si in acest an faimosul E85.

Jumatate de metru de prostie! De ce se moare pe DN2/E85 si in 2019

Cei din zona Modovei stiu acest drum sub numele de DN2 sau Drumul Mortii pentru simplu fapt ca pe acolo soferii moldoveni se consdiera pe autostrada si merg cu viteze medii foarte mari.


De fapt de vina nu sunt doar soferii ci chiar statul Roman prin al sau Minister al Transportului care a realizat acest drum de peste 400 km cu O BANDA SI JUMATATE PE SENS.


Adica statul si-a batut joc de moldoveni prin acea JUMATATE de banda pe unde merg de regula camioanale. Ceea ce este surprinzator este faptul ca exista "solutii" precum 2+1, adica pe o distanta de 2 km sa mergi pe doua benzi pe sens dupa care drumul sa se transforme din 1 + jumatate in doar 1 banda pe sens.


Ei bine domnilor este vorba DOAR DE JUMATATE DE METRU cu care CNAIR poate sa lateasca celebra jumatate de banda pentru a aunge la doua benzi pe sens in regim europeana. Adica cu o viteza maxima de 100 km/h in afara localitatii si minim 70 de km/h in sate asa cum este pe DN1 de la Bucuresti pana la Ploiesti.


Sau mai bine cei de la CNAIR ar putea face acest drum pe langa comune pentru ca de obicei acolo se trezeste un tataie sa faca stanga e dubla continua sau sa iasa Dorel cu caruta de fan de la camp!


In Bulgaria soselele nationale au fost construite in anii 70 sa treaca pe langa sate! NU PRIN SATE sa te vada coana Maricica cand te intorci acasa!


Asadar, pana cand Guvernul si CNAIR nu FAC ACEASTA FAIMOASA JUMATATE DE METRU in plus pe acest drum de la Bucuresti pana la Iasi, accidentele mortale vor creste cu siguranta pentru ca nesimtirea soferilor si lipsa unei frici de Politie sunt alte principale doua ingrediente pentru care se moare pe acest drum banal din Europa!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
e85 accident, dn2 accident grav