rss

Lucian Sova PSD a declarat ca nici in anul 2019 nu crede ca autostrada Deva Lugoj este finalizata

Minsitrul Transporturilor PSD Lucian Sova din Guvernul Dancila a facut declaratii extrem de importante.

Lucian Sova PSD a declarat ca nici in anul 2019 nu crede ca autostrada Deva Lugoj este finalizata

Este vorba de o emisiune TV in care Sova de la PSD a declarat ca nu crede ca nici in anul 2019 cei 20 de km de din autostrada Deva-Lugoj nu se pot finaliza!"Nu cred că lotul trei din autostrada Lugoj-Deva va fi gata anul acesta, însă aceasta trebuie finalizată până în 2019, iar autostrada Sebeş-Turda va fi gata în 2019, a declarat Lucian Şova, Ministrul Transporturilor, într-o emisiune TV.


„Nu cred că lotul trei din autostrada Lugoj-Deva va fi gata anul acesta, dacă menţine ritmul acesta, dar vă spun, pe lotul trei se lucrează cu 100 şi ceva de muncitori, pe lotul patru cu 600 de muncitori. Pe lotul trei se lucrează cu sub 100 de utilaje”.


CE ZICE PSD DESPRE AUTOSTRADA PITESTI-SIBIU
Despre Autostrada Sibiu-Piteşti, Lucian Şova a spus că „miercuri a fost depus studiul de evaluare adecvată, deci ultimul document care ţine de acordul de mediu. Am descoperit că în cadrul acestui document ni se recomandă să facem două viaducte, care trec peste drumul naţional 7, peste calea ferată şi peste râul Olt fără să atingă Autostrada, dar din perspectiva de mediu sunt absolut necesare şi sunt finanţabile pe fondurile europene. Până la sfârşitul anului vom avea acordul de mediu”.
Adica lucrarile au mari sanse sa inceapa undeva in anul 2020 sau 2021 ca sa fie finalizate in perioada 2026.


Sursa

Autor: AL
Sursa: Autolatest & Mediafax

Tags:
lucian sova psd, dancila sova psd, guvernul psd autostrazi, guvernul psd lucian sova deva lugoj, lucian sova pitesti sibiu, studii psd autostrazi