rss

Masinile hibride pe GPL sunt mai performante si mai economice decat cele diesel

Cine nu doreste sa conduca o masina cu peste 400 CP insa si sa consume intr-un oras precum Bucurestiul doar 5 litri de benzina pentru fiecare 100 km?

Masinile hibride pe GPL sunt mai performante si mai economice decat cele diesel

Nu de putin timp foarte multi proprietari de masini cu propulsie hibrida au efectuat o conversie pe GPL.


Acum masina care consuma in medie 7 litri in mediul urban pe benzina atinge un consum real echivalent de GPL de 3.5 litri benzina pentru fiecare 100 de km.


Asadar, echipa Monteaza GPL unul dintre cei mai buni montatori de instalatii dedicate masinilor hibride recomanda echiparea unor modele precum Honda Civic Hybrid, Honda Insight Hybridm, Lexus RX400 sau RX450 cu GPL.
In viata reala un client de Insight Hybrid care a montat un Zenit PRO OBD a declarat ca masina sa consuma in Bucuresti maxim 3 litri echivalent benzina pentru 100 de km in conditiile rularii intr-un trafic aglomerat.


Zenit PRO OBD este una dintre putinele instalatii GPL care are functia Stop&Start si care permite masinilor hibride sa porneasca direct pe gaz atunci cand motorul se opreste de zeci de ori la semafoare.


Un Lexus RX400 Hybrid cu Zenit PRO consuma in medie 10 litri de GPL in Bucuresti, consumul real echivalent benzinei fiind de 5 litri.
Monteza AICI cea mai buna instalatie GPL din Romania!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
monteza gpl bucuresti, instalatii gpl bucuresti, gpl ieftin, cea mai buna instalatie gpl, gpl auto bucuresti, unde montez ieftin gpl?, agc tomasetto, agc tomasetto zenit pro, injectoare hana 200, injectoare tomasetto, stag 200 vs agc compact, stag 300 vs zenit pro