rss

Mercedes Clasa A are peste 90.000 de comenzi! Mult mai bine decat VW Golf 7

Mercedes a anuntat ca a inregistrat peste 90.000 de comenzi pentru noul sau model de clasa compacta Clasa A.

Mercedes Clasa A are peste 90.000 de comenzi! Mult mai bine decat VW Golf 7

Aceasta cifra este chiar mai buna si decat cea inregistrata de modelul pentru mase VW Golf 7 care in aceeasi perioada nu a inregistrat decat 40.000 de comenzi in Europa.


Chiar si asa, Dieter Zetsche a declarat ca principalii concurenti pentru noul A sunt BMW Seria 1 si noul Audi A3, insa cifrele arata faptul ca in mare parte clientii din Europa doresc sa-si achizitioneze mai degraba o masina compacta premium decat una de volum cum este noul Golf 7.


Reteta succesului noului Mercedes A este un pret de achizitie oarecum in gama unui VW Golf echipat de top, insa si o gama de motorizari diesel CDI de ultima generatie mult mai economice decat ceea ce ofera concurenta.


Pe langa marele perdanta VW Golf 7 mai au de suferit si modele precum Ford Focus, Opel Astra sau Renault Megane care sunt concurentii directi pentru noul Golf.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
vanzari mercedes clasa a, noul mercedes a, test drive, drive test, 0-100 km/h, consum a180 cdi, motor renault clasa a, distributie lant, pret achizitie mercedes clasa a, oferte autorom, valoare de revanzare, spatiu interior, pret optionale