rss

Musk loveste in plin industria auto din Germania-Tesla Gigafactory 4 urmeaza sa fie construita la Berlin

Exact asa trebuie tratata stirea de astazi care anunta ca viitoarea fabrica Tesla in Europa urmeaza sa fie construita in Germania.

Musk loveste in plin industria auto din Germania-Tesla Gigafactory 4 urmeaza sa fie construita la Berlin

De fapt pana acum nici un constructor auto german nu a dorit sa-si dezvolte o facilitate tehnica in zona Berlin pentru ca nu vor sa renunte la facilitatiie vechi.Acum vine americanul E Musk si propune ca cea mai importanta fabrica de masini electrice din Europa urmeaza sa fie construita chiar in capitala Germaniei, loc unde toti germanii trebuiau sa astepte mari precum BMW, Mercedes sau Volkswagen.


Daca nu stiati politica de dezvoltare a Germaniei este sa dezvolte orasul Berlin in defavoarea centrelor puternice precum Munchen sau Stuttgart. Exact din aceasta cauza Tesla a decis ca Berlin-ul sau fie cel mai important punct automotive al Germaniei cand vorbim de constructia de masini electrice.Numele fabricii este Tesla Gigafactory 4, unde primele doua sunt in SUA si cea de-a treia fabrica este in China care ramane si in acest an cea mai mare piata auto din lume.Tesla Gigafactory 4 urmeaza sa produca exclusiv modelele Tesla Model 3 insa si viitoarea gama Tesla Model Y care este un real concurent pentru toti constructorii auto din Europa fie ca vorbim de Germania sau Franta!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Tesla Gigafactory 4 2020, imagini Tesla Gigafactory 4, locatie berlin Tesla Gigafactory 4, tesla model Y Tesla Gigafactory 4, tesla model 3 Tesla Gigafactory 4