rss

Noile anvelope Dunlop SP SPORT 01 2016 sunt o dezamagire completa! Sfaturi si recomandari Autolatest

Echipa Autolatest a echipa una dintre masinile de la redactie cu un set nou de anvelope Dunlop de ultima generatie.

Noile anvelope Dunlop SP SPORT 01 2016 sunt o dezamagire completa! Sfaturi si recomandari Autolatest

Acesta fac parte conform producatorului din gama Sport, adica sunt anvelope care au o eficienta crescuta cand vine vorba de stabilitate si distanta de franare in comparatie cu o anvelope de volum.
Noi am schimbat anvelopele Michelin Energy care au venit echipare OE pe masina de fata si am montat un set nou de anvelope Dunlop SP 01 SPORT cu aceeasi dimensiune.


Pe langa faptul ca aceste anvelope sunt mult mai zgomotoase decat cele de la Michelin, am constatat cu stupoare ca daca masina sta nemiscata mai mult de 1 saptamana pur si simplu anvelopa se ovalizeaza?!?!Recomandarea celor de la service a fost sa RENUNTAM complet la acest anvelope pentru ca, carcasa de metal ( structura de siguranta a intregii anvelope) este compromisa!
Este pentru prima data cand in doar 2.000 de km am avut probleme cu un set de anvelope noi.


Raspunsul este dat clar de catre cei care utilizeaza aceste anvelope, respectiv un rating extrem de scazut! Vezi imaginile de mai jos:Autor: AL
Sursa: Autolatest & foto Google

Tags:
Dunlop SP SPORT 01 2017, probleme Dunlop SP SPORT 01, sfaturi achizitie Dunlop SP SPORT 01, clienti Dunlop SP SPORT 01, rating Dunlop SP SPORT 01, ovalizare Dunlop SP SPORT 01, probleme in doar 2000 de km, anvelope dunlop cu probleme, achizitie Dunlop SP SPORT 01, sfaturi achizitie Dunlop SP SPORT 01