rss

Noua autostrada A3 se opreste in Bucuresti intr-un mare semafor! Infrastructura calamitata de PMB si CNAIR

In aceasta luna CNAIR urmeaza sa deschida cu mare fast ultimul lot din autostrada A3.

Noua autostrada A3 se opreste in Bucuresti intr-un mare semafor! Infrastructura calamitata de PMB si CNAIR

Este vorba de celebra autostrada Bucuresti-Ploiesti care pana acum aceasta se oprea in celebra Centura a Bucurestiului! Acum vom avea inca 6 km de autostrada care din pacate se opreste intr-un semafor.


Traseul autostrăzii începe din strada Petricani – Fabrica de Glucoză, apoi proiectul a avut în vedere construcţia unor noduri rutiere în zona Gherghiţei şi în Voluntari, la strada Popasului.Nodul rutier din zona Gherghiţei face legătura cu Sectorul 2 spre sudul Capitalei. Nodul rutier din zona Petricani asigură legătura cu partea de nord a Bucureştiului.


Autostrada trece în apropiere de Voluntari, apoi racordează de la lotul deja construit la intersecţie cu Centura Capitalei.


Primăria Capitalei este responsabilă de lucrări și promite că vor fi gata până la sfârșitul anului.


Nici porțiunea de autostradă care se va intersecta cu Șoseaua Petricani nu este gata. Reprezentanții Companiei de Drumuri spun că responsabilitatea lucrărilor îi aparține în totalitate constructorului care a câștigat licitația.Potrivit Asociației Pro Infrastructură, soluția găsită de autorități este pe termen scurt și nu va rezolva problema traficului infernal.


Și pe Strada Fabrica de Glucoză se circulă cu dificultate după ce a început demolarea imobilelor. Artera urmează să fie lărgită la două benzi pe sens, iar lucrările vor fi executate în cel mult un an, a promis primarul Capitalei.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Autostrada A3 București-Voluntari, video Autostrada A3 București-Voluntari, probleme Autostrada A3 București-Voluntari, semafor Autostrada A3 București-Voluntari, infrastructura cnair Autostrada A3 București-Voluntari, narcis neaga Autostrada A3 București-Voluntari, semafor 3 benzin Autostrada A3 București-Voluntari, pmb gabriela firea Autostrada A3 București-Voluntari