rss

Noul Audi e-tron advanced 55 quattro este UN GUNOI! Clientii vor banii inapoi

Un client de e-tron advanced 55 quattro a declarat ca cea mai high tech masina Audi este pur si simplu un gunoi calitativ.

Noul Audi e-tron advanced 55 quattro este UN GUNOI! Clientii vor banii inapoi

Este vorba de un englez care traieste in Franta si care si-a cumparat un Audi e-tron advanced 55 quattro 2019, model care a costat peste 100.000 euro si masina in 12 luni a stat in service mai mult de 6 luni.
Acesta spune ca noul Audi e-tron advanced 55 quattro ESTE UN GUNOI pentru ca ploua in el, arata sute de erori in mers printre care si o atentionare ca masina are o roata desprinsa.


Mai mult in anumite cazuri masina nu merge decat 270 de km fata de cei 380 declarati de catre Audi in reclamele cu acest model e-tron advanced 55 quattro.
Si poate ce mai importanta problema este ca nu exista nici un dealer Audi in Franta si UK care sa stie sa repare aceasta masina, acestia dand vina pe producator. Adica clientul ramane cu masina in parcare si merge evident zi de zi cu una diesel sau pe benzina.Momentan despre aceste probleme presa auto din Romania tace subit in ciuda faptului ca acest model este mult promovat ca fiind viitorul marcii Audi.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme tehnice audi e-tron advanced 55 quattro, recall audi e-tron advanced 55 quattro, nu cumparati audi e-tron advanced 55 quattro, noul audi e-tron advanced 55 quattro este un gunoi