rss

Noul Cadillac CT6 vine si pentru clientii din Europa! 2.0 Turbo Euro 6 si 272 CP

General Motors nu se lasa pentru ca anuntat ca urmeaza sa comercializeze in Europa noua limuzina CT6.

Noul Cadillac CT6 vine si pentru clientii din Europa! 2.0 Turbo Euro 6 si 272 CP

La prima vedere putem spune ca aici este vorba de un nou model Cadillac care nu va avea sanse de succes pe Batranul Continet.


In primul rand noua masina a celor de la Cadillac utilizeaza o platforma complet noua care aduce in premiera cele mai noi sisteme electronic si mecanice ale industriei auto americane.


Calitativ noul CT6 este o masina care se ridica la nivelul unui model BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E, masini premium cu dotari de ultima generatie.


Dimensiunile caroserie sunt mult mai mari decat cele al unei berline premium europene precum Mercedes Clasa E, de fapt masina americanilor este mai mare chiar si decat un Mercedes Clasa S.


Marea supriza este gasita la capitolul motorizari unde propulsorul de baza este un 4 in linie turbo de doi litri care ofera o putere maxima de 276 Cp, motor care este mult mai puternic decat motorul 2.0 turbo al celor de la BMW si Mercedes.


Fanii Cadillac primesc si noua motorizare V6 de trei litri twinturbo care dezvolta o putere maxima de 410 CP si peste 500 Nm, motor care este oferit doar cu o transmisie integrala si cutie automata cu 8 trepte.


In viitor Cadillac pregateste si doua motorizari diesel, una de doi litri si 200 CP insa si un V6 diesel de 350 CP care dezvolta un moment motor de 700 Nm.


Versiunea sportiva CT6 V va avea o motorizare V8 care se gaseste pe Corvette si care ofera o putere maxima de peste 600 CP, adica masina americanilor urmeaza sa fie mai puternica decat un BMW Motorsport sau un Mercedes AMG S63.


Pretul de achizitie al lui CT6 porneste in Europa incepand cu suma de 53.000 dolari cu taxe incluse.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cadillac ct6 2016, cadillac ct6 test drive, review cadillac ct6 2017, imagini cadillac ct6 2017, motor turbo cadillac ct6, ct6 awd, cadillac hymatic 8 trepte, cutie automata cadillac