rss

Oferte Autolatest-Cumpara cu livrare imediata noul Suzuki Vitara 2015

Echipa Autolatest ofera spre comercializare cu discount cea mai noua masina din gama celor de la Suzuki.

Oferte Autolatest-Cumpara cu livrare imediata noul Suzuki Vitara 2015

Este vorba de noul model SUV Suzuki Vitara, model care este comercializat de echipa Autolatest cu livrare imediata din stoc.


De ce sa cumparam o Vitara 2015?
-Are sistemul AllGrip:


Este noua tehnologie Suzuki care continuă istoria succeselor în domeniul tracţiunii 4x4. Dacă modul AUTO asigură economia de combustibil, celelalte trei au grijă să conformeze maşina la condiţiile de drum.


Modul SPORT este indicat în cazul traseelor virajate şi favorizează un stil dinamic de condus, modul SNOW este ideal pentru suprafaţele cu aderenţă mică, iar modul LOCK este cel care pune accentul cel mai mult pe caracterul off-road al noului Vitara şi vă va scoate din cele mai dificile situaţii, din zăpadă mare, noroi sau nisip.- Are un nou sistem multimedia de ultima generatie:


Un ecran multi-tactil de 7 inch permite funcţionarea intuitivă a sistemului audio şi video, dar şi funcţii de telefonie fără mâini şi sistem de navigaţie. De asemenea, şoferul se poate conecta la un smartphone compatibil pentru a putea utiliza aplicaţiile acestuia pe display.-Franare automata cu radarul RBS:


Este un sistem de siguranţă care funcţionează cu un radar cu microunde şi care are rolul de a preîntâmpina accidentele. Dacă detectează posibilitatea unei coliziuni, sistemul avertivează sonor şi vizual şoferul asupra pericolului.


Dacă pericolul de impact creşte, RBS activează asistenţa la frânare şi măreşte intensitatea frânării de urgenţă. Dacă impactul este iminent, sistemul frânează automat vehiculul.


 


CUMPARA NOUL VITARA CU UN SINGUR EMAIL LA ADRESA:


autolatest@gmail.com


sau


Tel: 0721.910.970

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
oferta lansare vitara 2015, pret gama vitara 2015, consum vitara 2015, discount suzuki vitara 2015, lansare vitara 2015, livrare stoc suzuki vitara 2015, pret redus vitara 2015, livrare imediata suzuki vitara, dealeri suzuki, reducere autolatest, masini noi autolatest romania, autolatest expert, cumpara noul vitara acum, lista preturi vitara 2015