rss

Porsche Romania este aroganta si spune ca masinile diesel vandute sunt absolut sigure si functionale

Oficialii Porsche Romania au prezentat in mediul online ( Facebook) un statement in care doresc sa-si ceara scuze pentru masinile lor.

Porsche Romania este aroganta si spune ca masinile diesel vandute sunt absolut sigure si functionale

De fapt acest raspuns al celor de la Porsche Romania vine la mai bine de 24 de ore dupa ce scuzele au fost formulate oficial de catre VW pentru pietele din Europa, romanii putand sa traduca acest mesaj doar in 24 de ore ( eficienta germana de top).
Chiar si asa, pozitia Porsche Romania anunta IMPERTINENT faptul ca masinile lor sunt FUNCTIONALE 100% si nu este nevoie ca, cei care le-au cumparat sa-si faca probleme.


"Toate autovehiculele în cauză sunt absolut sigure şi funcţionale pe şosea. Chestiunea respectivă se referă exclusiv la substanţele poluante emise. Vom înlătura acest neajuns! "


Deci, masinile sunt super OK, merg bine, polueaza tot de 40 de ori mai mult decat o cere legea si o spunea oficial VW in momentul achizitei, deci SUNT ABSOLUT SIGURE SI FUNCTIONALE!Pentru aceasta atitudine care nu poate decat sa ridice alte semne de intrebare referitoare la mentalitatea austriecilor de la Porsche Romania, nu putem decat sa recomandam clientilor de buna credinta din Romania sa mearga a service pentru a verifica masina!


Este dreptul tuturor de a merge cu o masina care sa corespunda normelor de SIGURANTA ale UE, adica o masina care sa nu corespunda normelor de polare Euro 2 cand clientii au platit o motorizare Euro 5 sau Euro 6.


Mai multe decat atat aceast comunicat de presa oficial nu a fost trimis presei specializate, noi afland de el din social media aceasta atitudine fiind inca un exemplu al arogantei celor de la Porsche Romania.
Autor: AL
Sursa: Autolatest & imagini Google

Tags:
aroganta porsche romania, impetinenta porsche romania, clienti de buna credinta, comunicat porsche romania, desmintire porsche romania diesel gate, inselaciune porsche romania, probleme porsche romania presa auto, aroganta comunicare porshe romania