rss

Pretul pentru 1 litru de benzina a ajuns in America la mai putin de 1 leu-In Romania Petrom OMV Lukoil MOL se comporta tip Cartel

Pandemia COVID19 a permis ca foarte multi vanzatori de combustibili sa scada foarte mult pretul a benzina.

Pretul pentru 1 litru de benzina a ajuns in America la mai putin de 1 leu-In Romania Petrom OMV Lukoil MOL se comporta tip Cartel

In imagini vedem cum pretul pentru 1 galon de benzina in Canada a ajuns la incedibilul pret de 0.75 dolaro centi canadieni.


Si cum deja cunoastem 1 galon inseamna 3.78 litri, iar pretul pentru 1 litru de benzina atinge suma de 85 de bani! Adica americanii platesc acum pentru fiecare litri de benzina standard mai putin de 1 leu! 


Pe intelesul multora un plin de benzina de 50 de litri te costa pe acele piete acum doar 42.5 RON!


Scaderea pretului la benzina devine in acest moment o mare problema pentru cei care doreau sa-si cumpere o masina electrica! O incarcare a unei masini Tesla in Romania costa acum mult mai mult decat un plin de benzina!


In Romania pretul pentru fiecare litru de benzina si motorina a fost blocat la un nivel al lunii februarie, adica un pret mult prea mare pentru situatia reala pretului pentru fiecare baril in luna aprilie.


În România, un litru de benzină costă, în medie, sub un euro - o,981, iar un litru de motorină costă 1,015 euro.


La GPL lucrurile sunt si mai tragice in Romania pentru ca toti vanzatorii de combustibil au chiar crescut pretul la GPL de la inceptului pandemiei, situatie care nu duce cu gandul la o schema tip cartel!
s s sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret benzina aprilie 2020, pret benzina petrom 2020, cartel pret benzina 2020, gpl pret cartel romania, probleme asociere cartel vanzatori gpl, pret motorina pandemie 2020, Preturile din fiecare statie peco din retelele Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, PartenerSocar, RoOscar, SpielmannOil, VhExtraOil