rss

Problema clientului cu Volkswagen de 80.000 km din Romania-Garantie de frigider

Ca avem parere deloc buna despre masinile Volkswagen, cred ca deja am demonstrat asta in repetate randuri.

Problema clientului cu Volkswagen de 80.000 km din Romania-Garantie de frigider

Si, din pacate, nemtii de la VW par a nu se indrepta catre o directie foarte buna in ceea ce priveste fiabilitatea. Cu toate astea, romanul legat la ochi vede in marca Volkswagen un fel de Mecca perfectiunii in materie de condus. Nimic mai eronat.
Garantia tine cat masina Nu ma mai refer aici la cazul personal, cand, la 30.000 de kilometri, cum a iesit Volkswagenul Polo 1.2 TSI din garantie, am dat 1700 de lei ca sa schimb distributia. Nu mai repet ca spuneti ca am eu ceva cu marca asta.


De fapt, chiar am! Pentru ca in curand urmeaza alt lant, atat de bun este motorul asta. Ci va voi spune de sutele de cazuri discutate pe forumurile dedicate marcii.


De masini din toata gama, de la Golf, Jetta, Tiguan, Passat sau Touareg, care s-au stricat grav in primele 6 luni de cand s-a terminat garantia. Nu ma intrebati ce geniu ar merita un Nobel pentru a ticluii momentul exact cand sa se termine garantia, ca i-as strange mana. Dar cum naiba se face ca, ai iesit din garantie, te bucuri ca ai facut doar revizii pana atunci, dupa care, injectoare schimbate, turbine care curg, senzori care cedeaza, electronica dubioasa sau lanturi care se zbenguie prin motor mai ceva ca zarurile pe masa de table...


Citeste mai multe AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme tehnice vw, masini vw proaste, probleme 1.2 tsi, probleme 1.4 tsi, probleme 2.0 tdi, cea mai proasta masina, consum mare tsi, distributie lant rupta, pret piese vw, nu cumparati vw, garantie 2 ani, garantie de frigider, imagine vw romania, cocalari vw, samsari vw