rss

PSD vrea un drum expres in Dolj in timp ce Centura Bucurestiului este CALAMITATA

PSD a anuntat ca a semnat un constract de largire a drumului care leaga doua orase din Oltenia.

PSD vrea un drum expres in Dolj in timp ce Centura Bucurestiului este CALAMITATA

Toate bune si frumose insa CNAIR a semnat realizarea cu peste 1 miliard de euro a unui drum care primeste in plus 1.5 metri latime, adica vom avea aceelasi drum care merge acum din Bucuresti spre Iasi.CNAIR spune ca pe acest tronson viteza legala este de 120 km/h, insa acestia uita de faptul ca soseaua tranziteaza zeci de sate de la Pitesti la Craiova unde viteza maxima permisa este de 50 km/h!


Solutia aleasa de catre PSD si CNAIR este una ciudata pentru ca leaga Craiova de Slatina, doua orase de campie care din pacate nu au nici o legatura cu o autostrada!Acesti peste 1.1 miliarde de euro sunt aruncati pe geam in timp ce FAIMOASA CENTURA A BUCURESTIULUI a ramas in PARAGINA! Pur si simplu intreaga infrastructura care inconjoara Capitala tarii este LA PAMANT fiind construita in urma cu 100 de ani!
CNAIR nu vrea sa vorbeasca despre cea mai importanta sosea din Romania, autostrada Pitesti-Sibiu, singura solutie care poate lega Bucurestiul de celelalte capitale ale Europei!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autostrada expres slatina craiova, probleme sosea craiova slatina, probleme accidente drumuri expres, probleme cnair 2018, lipsa lucrari centura bucuresti, lipsa lucrati a3, probleme psd inftrastructura 2019